Το ζώδιό του αποκαλύπτει γιατί δεν σου δίνει πια σημασία!
Astrology

Το ζώδιό του αποκαλύπτει γιατί δεν σου δίνει πια σημασία!

Μήπως το ταίρι σου έχει γίνει απόμακρο τώρα τελευταία;

Μήπως παρατήρησες τελευταία το ταίρι σου έχει αρχίσει να απομακρύνεται από σένα;

Είναι αφηρημένος/η, ξεχνάει να σου πει καλημέρα ή να σε ρωτήσει πώς νιώθεις ή πώς πέρασες τη μέρα σου; Κοιτάει συνέχεια τηλεόραση ή «παίζει» με το κινητό τις ώρες που είστε μαζί, κάνοντάς σε να νιώθεις ότι δημιουργείται μια ψυχική απομάκρυνση μεταξύ σας;

Αν ισχύουν τα παραπάνω, μην πανικοβληθείς. Δεν σημαίνει ότι η σχέση σου οδεύει προς το τέλος της. Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις περνούν σκαμπανεβάσματα και θέλουν δουλειά και ανανέωση προκειμένου να διατηρηθούν.

Το ζώδιο του της συντρόφου σου μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικό για τους λόγους που τον/την οδήγησαν στο να βαρεθεί ή να αποστασιοποιηθεί συναισθηματικά. Παρακάτω αναφέρεται ο βασικότερος λόγος που το κάθε ζώδιο μπορεί να αποκτήσει μια τέτοια συμπεριφορά και με ποιον τρόπο θα μπορούσες να επαναφέρεις την επαφή και την επικοινωνία μεταξύ σας.

ΚΡΙΟΣ

Εάν σχετίζεσαι με Κριό, σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι είναι ένα άτομο εκρηκτικό, αποφασιστικό και με ισχυρή προσωπικότητα. Είναι πιθανό αρχικά να σε τράβηξε η τολμηρή φύση του/της, το πρωτοποριακό πνεύμα και η θέληση να πετύχει σε όλους τους τομείς, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Εσύ μπορεί να νιώθεις ότι έχει απομακρυνθεί από κοντά σου τον τελευταίο καιρό, αλλά ίσως να έχει απλά επιδοθεί στο να πετύχει κάποιους στόχους εκτός της σχέσης σας.

Πάντως, εάν ο Κριός αντιπαθεί κάτι, είναι οι άνθρωποι με αδύναμο χαρακτήρα και με έλλειψη φιλοδοξιών. Φρόντισε λοιπόν

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved