AstroΤσαούσα 10/08 - 16/08: Βάστα γερά μέχρι τέλους
Astrology

AstroΤσαούσα 10/08 - 16/08: Βάστα γερά μέχρι τέλους

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Μία εβδομάδα που παίζει στα δύο άκρα ξεκινάει και μπαίνει μάλιστα πολύ δυναμικά με το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 11/08. Τα απρόοπτα και τα ξαφνικά, κατά βάση δυσάρεστα, γεγονότα δεν θα λείψουν από Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους οι οποίοι χρυσό θα πιάνουν και χώμα θα γίνεται ένα πράγμα! Την ίδια μέρα βέβαια τρυπώνει και η Αφροδίτη στον Λέοντα, η οποία θα τους δώσει τα δωράκια της, αλλά όχι ακόμη…

Στις 12, ο Άρης από τον Ταύρο εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και δίνει μία ανασούλα, αλλά τι να το κάνεις που την ίδια μέρα έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου με τον Κρόνο να είναι στενός κορσές στη Σελήνη και να πιέζει ασφυκτικά τις καταστάσεις, εξουθενώνοντας ψυχολογικά κυρίως πάλι τα Σταθερά ζώδια. Η χαριστική βολή έρχεται στις 14, που ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση ακριβείας με τον Κρόνο και κάθε ελπίδα σβήνει, εκτός κι αν το πάρουμε απόφαση, βάλουμε τα κεφάλια μέσα και κάνουμε ιώβεια υπομονή, ενώ ταυτόχρονα δουλεύουμε πάνω στους στόχους μας σαν τα γαϊδούρια.

Ευτυχώς, η φάση όλη αλλάζει από τις 15 κι έπειτα, όταν και πραγματοποιείται το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι έτσι έχουμε μια ευκαιρία να ανακάμψουμε και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ακόμη καλύτερο είναι το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Ουρανό στις 16 που φέρνει μαζί του ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις, διαλύοντας έτσι τη μαυρίλα και την κατήφεια των προηγούμενων ημερών!

ΚΡΙΟΣ ♈

Μην θεωρήσεις καμία κατάσταση στρωμένη σε σχέση με τα σχέδιά σου ή την ερωτική σου ζωή, γιατί με το «καλημέρα» σας η εβδομάδα αυτή σου αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, όσα κι αν έχεις πληρώσει κι όσα κι αν έχεις προσφέρει. Ξενερωτικές αναβολές, σπαστικές καθυστερήσεις και αναμονές, αλλά και ξαφνικά τελειώματα/χωρισμοί σε περιμένουν και σε αφήνουν παγωτό! Θα μπορούσες να απευθυνθείς για συμπαράσταση στους φίλους σου, αλλά κι εκεί τραβάς μεγάλο κανάλι, αφού συνειδητοποιείς πως για παρέα όλοι καλοί είναι, στα σοβαρά όμως λακίζουν! Τουλάχιστον αχνοφαίνεται κάτι καλό για τα οικονομικά σου (μάζευε κι ας είν’ και ρόγες), ενώ παράλληλα κατεβάζει η κούτρα σου και κάποιες καλές ιδέες στα επαγγελματικά!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved