Τα δώδεκα ζώδια διδάσκουν την τέχνη της αποπλάνησης!
Astrology

Τα δώδεκα ζώδια διδάσκουν την τέχνη της αποπλάνησης!

Θα εφαρμόσουν τη δική τους μέθοδο για να πετύχουν το σκοπό τους

Ας υποθέσουμε ότι έχεις μόλις δει ένα άτομο και σου ήρθε… ντουβρουτζάς! Όπως είναι φυσικό, η πρώτη σκέψη που κάνεις είναι πως θα το κατακτήσεις. Ξεκινάς λοιπόν να βάζεις σε εφαρμογή κάθε σχέδιο που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το σκοπό σου. Θα τα καταφέρεις; Άγνωστο. Το σίγουρο είναι πώς θα προσπαθήσεις, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία, τον χαρακτήρα σου, αλλά και σύμφωνα με τους τρόπους που ταιριάζουν στο ζώδιό σου.

Δεν έχουν βέβαια όλα τα ζώδια τις ίδιες ικανότητες. Το καθένα διαθέτει τα δικά του όπλα, με τα οποία θα προσπαθήσει να ανάψει την επιθυμία στο αντικείμενο του πόθου του, στέλνοντας του μοναδικές δονήσεις γεμάτες υποσχέσεις και ερωτική έξαψη.

Και για να μην έχεις απορίες, διάβασε παρακάτω τις μεθόδους που ακολουθεί το κάθε ζώδιο όταν θέλει να σε αποπλανήσει και τελικά να σε οδηγήσει στο… κρεβάτι του.

ΚΡΙΟΣ

Απλή, ακατέργαστη, πρωτόγονη σεξουαλικότητα. Σέξι εμφάνιση, σέξι ομιλία, τολμηρό φλερτ και μια εξοργιστική αίσθηση του «Τι στο καλό, και βέβαια θα τολμήσω».

Ο Κριός είναι ένα σούπερ σεξουαλικό ζώδιο και ξέρει πώς να πάρει το προβάδισμα. Θα φορέσει τα σέξι εσώρουχά του για να σε διεγείρει στο έπακρο, αλλά μη νομίζεις ότι δεν θέλει τίποτα σε αντάλλαγμα. Θα σου δώσει τα πάντα στο κρεβάτι, όμως θα περιμένει και από σένα να

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved