Από πόσους τόμους αποτελείται το Christian Astrology και τι περιλαμβάνουν
Astrology

Από πόσους τόμους αποτελείται το Christian Astrology και τι περιλαμβάνουν

Το Christian Astrology κυκλοφορούσε μόνο σε 6 αντίτυπα και αυτά βρίσκονταν σε χέρια συλλεκτών ή εξειδικευμένων βιβλιοθηκών

α) Ο πρώτος τόμος (128 σελίδες), περιέχει οδηγίες για την κατάστρωση ενός ωροσκοπίου. Περιγράφει τα ζώδια, τους πλανήτες και τους οίκους.

β) Ο δεύτερος τόμος (358 σελίδες) περιεριέχει κανόνες για την Ωριαία αστρολογία, ερμηνείες και παραδείγματα χαρτώv. Ο τόμος αυτός αποτελεί την ''καρδιά" της εργασίας του Lilly όσον αφορά στην Ωριαία αστρολογία.

γ) Ο τρίτος τόμος (375 σελίδες) περιέχει κανόνες ερμηνείας του γενέθλιου ωροροσκοπίου, προόδους, διόρθωση διόρθωση ώρας και μεθόδους πρόβλεψης.

Οφείλουμε, βέβαια, να γνωρίζουμε ότι στα μέσα του 19ου αιώνα δεν υπήρχαν βιβλία διαθέσιμα για να διδαχθεί η Ωριαία Αστρολογία. Για παράδειγμα, το Christian Astrology κυκλοφορούσε μόνο σε 6 αντίτυπα και αυτά βρίσκονταν σε χέρια συλλεκτών ή εξειδικευμένων βιβλιοθηκών. Η πλειοvότητα των αστρολόγων δεν γνώριζαν ποιοι είναι οι κανόνες της Ωριαίας Αστρολογίας. Ένας αστρολόγος, ο Zadkiel, ξαναέγραψε το Chrίstίan Astrology στα μέσα του 19ου αιώνα, αλλάζοντας όλους τους κανόνες και τις ιδέες που ο Lilly είχε καταγράψει. Η ζημιά είχε γίνει. Κανένας δεν χρησιμοποιούσε τους σωστούς κανόνες και αυτό είχε ως συνέπεια να δημιουργηθεί μεγάλη σύγχυση. Αυτό δεν έγινε αντιληπτό παρά μόνο το 1980, όταν η Olivia Barclay ανακάλυψε σε ένα παλαιοπωλείο ένα από τα αυθεντικά πρωτότυπα και το βιβλίο αυτό ανατυπώθηκε και δόθηκε προς χρήση στους ενδιαφερόμενους, όπως ακριβώς ήταν στην πρωτότυπη έκδοση.

Επιλογή συμβουλών από το Chrίstian Astrology για την καλύτερη ερμηνεία ενός χάρτη

(βιβλίο 2ο, σελ. 298-302)

  1. Η εργασία του αστρολόγου δεν θα τύχει εκτιμήσεως από τον ερωτώντα εάν ο Κρόνος ή ο Άρης βρίσκονται στο 10ο οίκο, ή αν είναι περιπλανώμενοι ή προσβάλλονται. Το ίδιο θα ισχύσει αν ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στο 10ο οίκο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved