Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 28/09 έως και 04/10;
Astrology

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 28/09 έως και 04/10;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 28/09 έως και 04/10!

-Oαστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί σε πρώτη φάση ανάδρομα, από τη 2η μέχρι την 1η μοίρα της Παρθένου, όπου και θα «σταθεί», επανερχόμενος σε ορθή φορά.

Θα σε επηρεάσει λοιπόν, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 23 ή τις 24/8. Αν πάλι είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 18 ή τις 19/2, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλια σου στις 22 ή τις 23/11, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στην καριέρα σου ενώ αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί στις 20 ή τις 21/5, τον… λόγο έχουν τα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου.

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής προσφέρεται κυρίως για διορθωτικές κινήσεις κι όχι τόσο για νέες πρωτοβουλίες και η «δουλειά» σου είναι να ενεργοποιήσεις κάθε διαθέσιμη εναλλακτική σου «απαντώντας» στις όποιες αναποδιές σου τύχουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως ότι κι αν γίνει σε καλό θα σου βγει. Επιπλέον θέματα του παρελθόντος ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο, έχοντας κι αυτά ένα θετικό πρόσημο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved