Ανεύρεση χαμένων αντικειμένων μετά από κλοπή
Astrology

Ανεύρεση χαμένων αντικειμένων μετά από κλοπή

Πώς βρίσκουμε ένα χαμένο ή κλεμμένο αντικείμενο 

(C.A., βιβλίο 2ο, 356-359)

- Το ζώδιο που κυβερνά τον 7ο οίκο, αντιπροσωπεύει τον κλέφτη.

- Όταν ένα αντικείμενο έχει κλαπεί και είναι στην κατοχή του κλέφτη, αντιπροσωπεύεται από τον 8ο οίκο (παράγωγος 2ος του 7ου).

- Ο κυβερνήτης του 8ου, τοποθετημένος στον 1ο οίκο ή σε όψη με τον κυβερνήτη του 1ου, σημειοδοτεί επανεύρεση των κλεμμένων αντικειμένων.

- Ο κυβερνήτης του 2ου, τοποθετημένος στον 8ο, δεν φανερώνει επανεύρεση, δηλαδή το αντικείμενο εξακολουθεί να βρίσκεται στην κατοχή του κλέφτη.

- Ο Άρης, ο Κρόνος ή ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης δηλώνουν απώλεια ή μοιρασιά. Άρα, το αντικείμενο δεν θα βρεθεί ποτέ, όχι ολόκληρο τουλάχιστον.

- Ο κυβερνήτης του 2ου στον 1ο φανερώνει επανεύρεση.

- Ο κυβερνήτης του 1ου στο 2ο φανερώνει επανεύρεση μετά από σχετικά χρονοβόρα αναζήτηση.

- Αν ο κυβερνήτης του 2ου ή ο ίδιος ο 2ος οίκος παρεμποδίζονται με οποιονδήποτε τρόπο, θα βρεθεί μόνο μέρος των αντικειμένων και όχι όλα.

- Αν ο κυβερνήτης του 1ου και η Σελήνη βρίσκονται σε όψη με τον Ήλιο, τον κυβερνήτη του 10ου ή τον κυβερνήτη της Σελήνης, καθώς και αν ο κυβερνήτης του 7ου σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον κυβερνήτη του 1ου ή είναι καμένος ή αν ο κυβερνήτης του 10ου και ο κυβερνήτης της Σελήνης είναι σε αρμονική όψη, τότε τα αντικείμενα προφανώς θα βρεθούν και θα επιστρέψουν στην κατοχή του ερωτώντας.

- Αν αμφότερα τα φώτα είναι κάτω από τον ορίζοντα, τα χαμένα αντικείμενα πιθανώς δεν θα βρεθούν.

- Αν ο Ήλιος και η Σελήνη κάνουν θετική όψη με τον Ωροσκόπο, αυτό δηλώνει ότι πολύ σύντομα τα απωλεσθέντα θα ανακαλυφθούν.

- Αν η Σελήνη και ο κυβερνήτης του 1ου είναι σε σύνοδο με ευμενή πλανήτη που δεν προσβάλλεται, το απωλεσθέν αντικείμενο θα βρεθεί και θα επιστραφεί. Αν η σύγκλιση της όψεως γίνεται με ανάδρομη πορεία, η ανεύρεση θα είναι ξαφνική. Αν γίνεται με ορθόδρομη πορεία, η ανεύρεση θα γίνει πριν αρχίσουμε να ψάχνουμε.

- Εξετάστε αν ο Κλήρος της Τύχης σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τον κυβερνήτη του 1ου ή τη Σελήνη: σ' αυτή την περίπτωση, αν κάποιοι απ' αυτούς σχηματίζουν όψη μεταξύ τους ή ο κυβερνήτης της Σελήνης βρίσκεται σε όψη με τη Σελήνη, υπάρχουν ελπίδες επανεύρεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved