Προβλέψεις από την AstroΤσαούσα 26/10 - 01/11: Ξεμπροστιάσματα
Astrology

Προβλέψεις από την AstroΤσαούσα 26/10 - 01/11: Ξεμπροστιάσματα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Δυο μόνο όψεις έχουμε αυτή την εβδομάδα αλλά και «διαφόρων ειδών» πλανητικές μετακινήσεις. Ο Ερμής στις 26 από το Ζυγό θα κλείσει μία όψη τριγώνου με τον Άρη στους Διδύμους κι αυτό μας αρέσει. Μας αρέσει, διότι δίνει ταχύτητα και ζωντάνια στη σκέψη, αλλά και αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Έλα να κινούμαστε λίγο!

Τα καλά όμως δεν κρατούν πολύ και το αυτό ισχύει και στην παραπάνω περίπτωση, αφού στις 27 ο Ερμής πάλι τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι όσο να πει κανείς θα τα φάμε τα κολληματάκια μας και τις εμμονές μας, ειδικά οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι. Βεβαίως η όψη θα βγάλει στη φόρα μυστικά, ίντριγκες και μηχανορραφίες που μέχρι τώρα παρέμεναν άγνωστα!

Στις 28 ο Δίας που ήδη κινείται ανάδρομος θα περάσει στους Ιχθύς. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, ειδικά των τελευταίων ημερών θα έχετε ακόμη μία ευκαιρία για καλές και τυχερές εξελίξεις στη ζωή σας! Στις 29 ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό και η επικοινωνία μεταξύ μας γίνεται πιο δύσκολη, από την άποψη ότι όλοι θα κοιτούν όλους με καχυποψία και θα μετρούν τα λόγια τους μη τυχόν και εκτεθούν ή βρουν κανένα μπελά. Επίσης στις 29 ο Άρης παραμένει στάσιμος για να γυρίσει στις 31 ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου. Μπλοκαρισμένη δράση μας λοιπόν για καιρό….

ΚΡΙΟΣ ♈

Θα ξενερώσεις τη ζωή σου Κριαράκι και θα αισθανθείς πως σε πνίγει το άδικο, όταν θα καταλάβεις πως παρόλο που εσύ ξηγιέσαι ντόμπρα και λες με πάσα ειλικρίνεια τα όσα σκέφτεσαι ή σκοπεύεις να πράξεις ή γύρω σου κινούνται ύπουλα και μουλωχτά. Ειδικά στο χώρο της δουλειάς θα σου σηκωθεί η τρίχα με όσα λένε πίσω από την πλάτη σου όσοι σου σκάβουν το λάκκο. Όμως θα φροντίσεις σε αυτόν να πέσουν οι ίδιοι μέσα, έτσι για να μάθουν να είναι διμούτσουνες οχιές και να μην ξανασκεφτούν καν να σε πιάσουν στο στόμα τους μελλοντικά. Θα ακούνε το όνομα σου και θα καταπίνουν την γλώσσα τους (άντε για να μην τους την κόψεις).

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved