Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Δεκέμβριο
Astrology

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Δεκέμβριο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη "black list";

 

Ο Δεκέμβριος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Δεκέμβριο είναι τα εξής:

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντίο, λοιπόν, αντίο

Τόσο καιρό με τον Άρη πάνω σου έχεις συνηθίσει (ή τουλάχιστον θα έπρεπε) στα σκαμπανεβάσματα, τα διλήμματα, τις εντάσεις και τις διχώνοιες, αλλά και τις καθυστερήσεις και ακυρώσεις, από τότε που γύρισε ανάδρομος. Ωστόσο, η συμμετοχή του στην Πανσέληνο, στις 8/12, που γίνεται στο ζώδιό σου, βάζει τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, σε εμπόλεμη ζώνη. Οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, για παρελθοντικά και παρόντα προβλήματα, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο "αμήν". Βλέπεις, όλο και για κάτι θα θεωρείσαι ύποπτος ή θα απαιτούνται πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να προσφέρεις. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα, που στο πρόσωπό σου, θα θέλουν να εκδικηθούν όλους τους υπόλοιπους που τους έβλαψαν ή τους πλήγωσαν, οπότε η μεταχείρισή σου δε θα είναι ούτε σωστή, ούτε δίκαια, όπως επίσης κάποιον/α πρώην που έχει επιστρέψει για να σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Το να μην αντέξει τα "χτυπήματα" μια σχέση ή συνεργασία είναι μάλλον πιθανό. Κι εφ' όσον είσαι πια μπουχτισμένος να πεις "αντίο"! Στις 4 και 14, έχε το νου σου γιατί οι απάτες και το σκάψιμο παγίδων στα επαγγελματικά σου θα θέσουν σε κίνδυνο τη θέση σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved