Astrology

Tέσσερα ζώδια που θα ξεσηκωθούν με την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Δες αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα!

Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο στις 3/1, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/1, ξεσηκώνοντας αρκετά ζώδια, με την καλή έννοια και προσφέροντας δώρα τόσο στα ερωτικά τους, όσο και στα οικονομικά τους. Μπορεί να είναι λίγο... τρελιάρα, αλλά η συμβολή της στη βελτίωση της ζωής κάποιων θα είναι σημαντική, αφού θα τους δείξει έναν άλλο τρόπο θεώρησης των πραγμάτων, οπότε έχουν κάθε λόγο να χαίρονται με τον ερχομό της.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει καλά σε όλους, ωστόσο, τα παρακάτω 4 ζώδια είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι δυνατό να βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και να μην το πανηγυρίσεις, κυρίως μετά απ' ό,τι έχεις περάσει και συνεχίζεις να περνάς με τον Άρη στους Διδύμους και 5ο ηλιακό σου οίκο, αλλά και τον Κρόνο πάνω σου; Εννοείται ότι είσαι από τους πιο ευνοημένους, αφού θα ξαναβρείς τον παλιό, καλό, τρελό και αγαπησιάρικο εαυτό σου, που δεν ανήκει πουθενά. Και στιλάκι θα αλλάξεις, ώστε να ξεχωρίσεις (ενίοτε και για να προκαλέσεις), και τα ειδυλλιάκια σου θα έχεις, και το ενδιαφέρον σου θα μετατοπίζεται από το ένα πρόσωπο στο άλλο, αν το βρεις βαρετό, χωρίς να χάσεις καθόλου χρόνο, αφού έτσι κι αλλιώς θα αρέσεις. Α, όλα κι όλα, πολύ ωραίο δωράκι για τα Χριστούγεννα σου έλαχε.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved