Έξι τύποι αντρών που θα ραγίσουν την καρδούλα σου
Astrology

Έξι τύποι αντρών που θα ραγίσουν την καρδούλα σου

Πρέπει να τους αποφύγεις

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας άντρας μας έχει δείξει τα «σημάδια» που μας προειδοποιούν να τον αποφύγουμε όπως μπορούμε, αλλά εμείς, παρασυρμένες από τον έρωτα, δεν τους δώσαμε τη σημασία που έπρεπε. Ναι, κανείς δεν είναι τέλειος, όμως όσο εθελοτυφλούμε στα «στραβά» του άλλου, τόσο πιο πιθανό είναι να πληγωθούμε στο τέλος.

Για παν ενδεχόμενο, ρίξε και μία ματιά στη σύντομη λίστα που ακολουθεί, η οποία περιλαμβάνει τους έξι πιο πιθανούς τύπους αντρών που θα ραγίσουν την καρδούλα σου και θα σε ρίξουν στα πατώματα!

1. Εκείνος που δεν έχει αφήσει πίσω το παρελθόν

Ένα παλιό τραγούδι έλεγε πως «ο έρωτας με έρωτα περνάει», όμως κάθε ώριμος ενήλικας γνωρίζει πως δεν υπάρχει χειρότερος τρόπος να θεραπευτείς από έναν χωρισμό, από το να μπεις αμέσως σε μία επόμενη σχέση. Ακόμη και αν ο άλλος δηλώνει έτοιμος να προχωρήσει, καλά θα κάνεις να το σκεφτείς μία ακόμη φορά, πριν αποφασίσεις να μπεις σε σχέση μαζί του.

2. Εκείνος που δεν είναι ξεκάθαρος

Αρχικά με τον εαυτό του και σε δεύτερο χρόνο με εσένα. Οι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι θέλουν και πώς να διαχειριστούν όσα αισθάνονται, είναι πολύ εύκολο να πληγώσουν τους γύρω τους με τη στάση τους. Μην γνωρίζοντας τι είναι αυτό που επιθυμούν, δεν είναι σε θέση να δώσουν ποτέ μία ξεκάθαρη απάντηση στον σύντροφο που έχουν απέναντί τους, προκαλώντας του αμφιβολίες και επιπλέον ανασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved