Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ! Ισχύει για αυτά τα ζώδια
Astrology

Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ! Ισχύει για αυτά τα ζώδια

Τι κι αν ξεκινήσατε σαν φίλοι; Αν υπάρχει έλξη, θα είστε μαζί!

Επειδή το να ψάξεις μέσα στις παρέες σου να βρεις σύντροφο μπορεί να αποδειχθεί ένα δύσκολο εγχείρημα, τα άστρα ίσως μπορέσουν να σε καθοδηγήσουν στο να βρεις αυτό που ψάχνεις. Και μην κολλάς, από φόβο μην χαλάσει η φιλία σας γιατί κάποιαζευγάρια που ξεκίνησαν τη σχέση τους φιλικά, τις περισσότερες φορές μένουν για αρκετά χρόνια μαζί επειδή γνωρίζονται, ξέρουν τις προτιμήσεις και τις αξίες τους, χωρίς να επηρεάζονται από το ερωτικό πάθος. Μην ξεχνάς αυτό που λέει ο λαός: τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά...

Ας επισημάνουμε εδώ ότι συνήθως οι φίλοι που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους έχουν τον Ήλιο (το ζώδιό τους) ή την Αφροδίτη τους στο ίδιο στοιχείο (φωτιά, γη, αέρας, νερό).

Παρακάτω, ξεχωρίσαμε τέσσερα ζωδιακά ζευγάρια που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο και μπορούν να αποτελέσουν το σχεδόν τέλειο ζευγάρι:

ΚΡΙΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο συνδυασμός αυτών των δύο ζωδίων μπορεί να είναι εκρηκτικός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα στήνουν καυγάδες ή θα παίζουν ξύλο (αν και οι διαφωνίες τους μπορούν εύκολα να βάλουν φωτιές.) Έχουν τη δυνατότητα να περάσουν πραγματικά καλά, και το πύρινο πάθος τους μπορεί να επεκτείνεται άνετα και στη σεξουαλική τους ζωή. Πρόκειται για ένα ντουέτο που είναι φτιαγμένο για να ζει τη ζωή στο φουλ: έχουν πολλή ενέργεια και διαρκή λαχτάρα για περιπέτεια που την διοχετεύουν στην καθημερινότητά τους – από το να χτυπιούνται μαζί στο γυμναστήριο μέχρι να σχεδιάζουν τις επόμενες διακοπές τους. Είναι πάντα έτοιμοι για διασκέδαση, ενώ παράλληλα είναι απασχολημένοι με ένα σωρό δραστηριότητες. Βασικά, είναι τα καλύτερα φιλαράκια.

Τόσο ο Κριός όσο και ο Τοξότης διακρίνονται από ερευνητικό πνεύμα και μεγάλη αποφασιστικότητα. Και παρόλο που έχουν μπόλικη αυτοπεποίθηση, κανένας από τους δύο δεν έχει τόσο μεγάλο «εγώ» που θα μπορούσε να περιπλέξει τη δυναμική τους. Ως φίλοι που στην πορεία έγιναν εραστές, ο Κριός ξέρει ότι πρέπει να δίνει χώρο στον Τοξότη κάθε τόσο. Και ομοίως, ένας Τοξότης ξέρει πότε να κάνει πίσω και ν’ αφήσει τον Κριό να αναλάβει τα ηνία...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved