Τα τέσσερα ζώδια που θα ευνοήσει η Αφροδίτη στον Κριό
Astrology

Τα τέσσερα ζώδια που θα ευνοήσει η Αφροδίτη στον Κριό

Δες αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα!

Η Αφροδίτη, στις 20/2 περνά στον Κριό και θα παραμείνει έως τις 17/3, νωρίς το ξημέρωμα. Εκτός του ότι θα γεμίσει ενθουσιασμό και όρεξη για καινούργιες συγκινήσεις, θα ανεβάσει τους ερωτικούς ρυθμούς στα ύψη, θα δώσει τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να διεκδικήσουν τα καλύτερα, να βελτιώσουν τα οικονομικά τους και να ζήσουν μοναδικές στιγμές, αφού τον παν είναι το "τώρα".

Η Αφροδίτη στον Κριό θα ευχαριστήσει τους πάντες, ωστόσο, τα παρακάτω 4 ζώδια είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα στα χρήματα και τα αισθήματα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου, να βγάλεις την πιο όμορφη και σεξουαλική πλευρά του εαυτού σου και φυσικά να την πλασάρεις με ιδιαίτερη επιτυχία. Εννοείται, θα ανάβεις φωτιές στο πέρασμά σου, θα τραβάς σαν μαγνήτης πάνω σου, οπότε ποιος ή ποια να σου αντισταθεί και να σου χαλάσει χατίρι; Αλλά και εσύ ό,τι βλέπεις θα το θέλεις εδώ και τώρα, θα το κυνηγάς, θα το διεκδικείς και δε θα σου ξεφεύγει με τίποτα. Κι επειδή θα βαρεθείς (αν δεν το έχεις κάνει ακόμα) την εμφάνισή σου, είναι πιθανή μια εντυπωσιακή αλλαγή που θα σε ανεβάσει στην κορυφή.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved