Πέντε ζώδια που μπορούν να σε «διαβάσουν» σαν ανοιχτό βιβλίο
Astrology

Πέντε ζώδια που μπορούν να σε «διαβάσουν» σαν ανοιχτό βιβλίο

Υπάρχουν 5+1 ζώδια που μπορούν να διαβάσουν τους άλλους, τις κινήσεις τους, τα ελάχιστα λόγια που λένε και περισσότερο έχουν την ικανότητα ή έχουν εκπαιδευτεί στην σιωπηλή επικοινωνία.

Αν έχεις οποιοσδήποτε προσωπικό πλανήτη (από ωροσκόπο, Σελήνη, Αφροδίτη, Ερμή, Άρη) σε κάποιο από αυτά, πιάνεις πολλά από ένα βλέμμα και μόνο. Αυτά τα ζώδια, κραδαίνονται τα συναισθήματα των άλλων, γιατί τα ίδια έχουν νιώσει πολλή μοναξιά, αίσθημα απόρριψης ή έψαχναν πάντοτε να δουν αν έχουν την αποδοχή των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΙΧΘΥΕΣ

Για να μην σε παιδεύουμε, σου λέμε με την μια ότι τα ζώδια του Νερού ή οποιοσδήποτε πλανήτης σε αυτά, κατευθείαν είναι ισχυρές ενδείξεις ότι μπορείς να «δεις» και να «ακούσεις» το πώς νιώθει ο άλλος που έχεις απέναντί σου. Δεν χρειάζεσαι να ψάξεις πολύ και δεν θα το παιδέψεις: ό,τι λόγια κι αν λέει, ό,τι κινήσεις και να κάνει, ξεσκεπάζεις το πώς πραγματικά νιώθει κι έτσι προσπερνάς γρήγορα τα ψέματα ή τις απόπειρες του άλλου να σώσει τα προσχήματα. Για εσένα προσχήματα δεν υπάρχουν, παρά μόνο πληγωμένοι εγωισμοί ή πληγωμένα συναισθήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrolgy.gr

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved