Νέα Σελήνη στον Κριό: Έτσι επηρεάζει την Ελλάδα και το κάθε ζώδιο
Astrology

Νέα Σελήνη στον Κριό: Έτσι επηρεάζει την Ελλάδα και το κάθε ζώδιο

Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και  ένα κοινωνικό άνοιγμα

Η Νέα Σελήνη της 21ης Μαρτίου γίνεται στον Κριό και ως… είθισται, παραπέμπει σε ένα νέο ξεκίνημα! Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όμως της συγκεκριμένης είναι ότι βάζει στο παιχνίδι και τους άλλους, εξ αιτίας των αντιθέσεων που κάνουν τα Φώτα (ο Ήλιος και η Σελήνη, δηλαδή) με τη Δήμητρα απέναντι στο Ζυγό.
Έχεις να κάνεις λοιπόν με συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και με ένα κοινωνικό άνοιγμα, αφού ο χαρακτήρας της Δήμητρας είναι μάλλον κοσμοπολίτικος. Επιπλέον, μπαίνουν στο χορό και νομικά ζητήματα, κυρίως του αστικού δικαίου, αλλά και τα κάθε είδους έγγραφα, που επισημοποιούν μια κατάσταση.
Υπάρχει βέβαια κι ένα πρόβλημα που ακούει στο όνομα… Άρης, αφού ο πλανήτης των εντάσεων βρίσκεται στο τέλος των Διδύμων σχηματίζοντας τετράγωνα, τόσο με τα Φώτα, όσο και με τη Δήμητρα. Ταυ-τετράγωνο το λένε αυτό το σχήμα και η ουσία είναι ότι πάνω που διαμορφώνονται οι όροι μιας σύγκλισης, προκύπτει και η διάσταση! Μάλιστα το δίπολο Άρη-Δήμητρας συνδέεται με ακτιβιστικές ενέργειες στην κοινωνικοπολιτική ζωή ή/και μια αναταραχή γύρω από νομικά ζητήματα, με το όλο κλίμα να γίνεται πολεμικό.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved