Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Να πώς αντιδρά, όταν τα παίρνει άγρια
Astrology

Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Να πώς αντιδρά, όταν τα παίρνει άγρια

Αυτός είναι ο τρόπος αντίδρασης του κάθε ζωδίου του Αέρα

Όλοι θυμώνουμε και γινόμαστε έξαλλοι για διάφορους λόγους. Ο καθένας μας όμως, αντιδρά εντελώς διαφορετικά και έχει άλλα ξεσπάσματα. Μπορεί είτε να θυμώσουμε και να τα κάνουμε όλα λίμπα, είτε να εκφράσουμε τον θυμό μας και την οργή μας στρέφοντας το "μαχαίρι" πάνω μας. Όλα εξαρτώνται από το ζώδιο του καθενός και της καθεμιάς από εμάς. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω πώς αντιδρούν τα ζώδια του Αέρα όταν τα παίρνουν άγρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν ο Δίδυμος θυμώσει μαζί σου, έχει την ικανότητα να σε διαλύσει εντελώς με τα λόγια του. Η παροιμία «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» πρέπει να φτιάχτηκε από το… θύμα κάποιου Διδύμου! Με μεγάλη ευκολία, μπορεί να ξεστομίσει λόγια που «σφάζουν» και να σε θίξει τόσο πολύ, που θα τα θυμάσαι και θα σε στοιχειώνουν για πάντα.

Το πιο τρομακτικό είναι ότι δεν πρόκειται καν να σου φωνάξει, απλώς θα εκτοξεύσει τα βέλη του με όπλο την απόλυτη λεκτική ψυχρότητά του. Ένας θυμωμένος Δίδυμος έχει το ταλέντο να είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος, καθώς «θα στρίβει το μαχαίρι στην πληγή», έχοντας την αυτοπεποίθηση ότι πέτυχε απόλυτα το στόχο του...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved