Ερμής στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν
Astrology

Ερμής στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν

Εκτός από το ότι θα αρχίσουν να κινούνται παραπάνω, ενδεχομένως να έχουν και ευτράπελα

Ο Ερμής, στις 11/6, περνά στους Διδύμους και μέχρι τις 27/6 που θα βρίσκεται εκεί θα έχει σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων. Όλα όσα αφορούν στον Ερμή και τους Διδύμους, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα θα επηρεαστούν και ενδεχομένως, εκτός από το ότι θα αρχίσουν να κινούνται παραπάνω, ενδεχομένως να γίνουν γκάφες και άλλα ευτράπελα.

Τα συγκεκριμένα 3 ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν στην καθημερινή τους ζωή με τον Ερμή στους Διδύμους:

ΚΡΙΟΣ

Πολύ τρέξιμο σε περιμένει με τον Ερμή στους Διδύμους, καθώς θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με διάφορους ανθρώπους ή να διευθετήσεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις. Εννοείται ότι οι μετακινήσεις σου θα αυξηθούν, όπως και οι συζητήσεις που θα κάνεις. Ωστόσο, επειδή θα είναι συχνή η ανάγκη σου να ξεφύγεις, θα έχεις και ευχάριστες στιγμές, που θα διανθίσουν την καθημερινότητά σου. Διάφορα ψώνια, διαδικτυακές αγορές, βόλτες, ημερήσιες αποδράσεις-εκδρομές, τα σαββατοκύριακα ή εξ αιτίας μιας ολιγοήμερης άδειας, που θα πάρεις, για να ξεκουραστείς και να ξεσκάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved