Πανσέληνος στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα πάρουν ανάποδες στροφές
Astrology

Πανσέληνος στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα πάρουν ανάποδες στροφές

Κριός και Ζυγός θα είναι στα... κάγκελα

Στις 12:57 του μεσημεριού της 29ης Σεπτεμβρίου στις 06° 00’ του Κριού έχουμε την Πανσέληνο του μήνα ή Πανσέληνο του Καλαμποκιού, η οποία επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 6 μοίρες.
Την ίδια μέρα έχουμε και το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που -όσο να πει κανείς- θα επιδράσει αρνητικά, σπρώχνοντας με πιο επιτακτικό τρόπο προς την εγκατάλειψη στείρων νοοτροπιών και καταστάσεων.

Ας δούμε τώρα πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η Πανσέληνος στον Κριό!

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, καλό θα ήταν να ελέγξεις τα συναισθήματα της στιγμής, τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σου, αφού με μια λάθος κίνηση, μπορεί να ανοίξεις πόλεμο με άτομα τα οποία συνεργάζεσαι ή έχεις συντροφική-ερωτική σχέση. Δεν αποκλείεται πάντως να πέσουν οι τίτλοι τέλους, εξ αιτίας διαφόρων προβλημάτων που θα ανακύψουν ή να είσαι εσύ αυτός που θα την τερματίσεις, καθώς θα αισθανθείς ότι σε περιορίζει ή σε αναγκάζει να κάνεις συνεχώς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved