Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/12 έως 15/12
Astrology

Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/12 έως 15/12

Πώς θα είναι η κάθε μέρα, για το πρώτο 15μερο του Δεκεμβρίου;

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 01/12 έως 15/12

H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινε με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πώς θα είναι η κάθε μέρα του μήνα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ
01.12.2023 (24°53´)
Έχεις μία μεγάλη αγκαλιά για όλους σήμερα. Θέλεις να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους γύρω σου και προσπαθείς να ερμηνεύσεις, να κατανοήσεις και να δικαιολογήσεις τις πράξεις τους. Σίγουρα κάποιοι έκαναν αθέλητα ένα λάθος, μην παρασύρεσαι όμως και τους αγιοποιείς όλους.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
01.12.2023 (25°57´)
Εάν κάνεις το λάθος να έχεις ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες σήμερα, τουλάχιστον σε ότι αφορά αισθηματικά θέματα, μάλλον σε περιμένουν συναισθήματα απογοήτευσης και ματαίωσης. Δέξου απλά ότι σου προσφέρεται και μην απαιτήσεις το οτιδήποτε, διαφορετικά μόνο προβλήματα φαίνονται στον ορίζοντα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
01.11.2023 (28°31´)
Περιόρισε την επιθυμία σου να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Εάν πρόκειται για τον εαυτό σου δημιουργείς περιττό άγχος και πίεση, πράγμα που δεν ωφελεί, ενώ οι υπόλοιποι μπορεί να δυσανασχετήσουν και να αντιδράσουν έντονα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ
01.12.2023
ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ
Η αποφασιστικότητα κυριαρχεί, οι χρονοτριβές δεν φέρνουν την νίκη. Η χαρά και η επιτυχία κρύβονται στο ρίσκο. Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να πάρουμε πρωτοβουλία και να ξεκινήσουμε, όσα μέχρι τώρα σχεδιάζαμε.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
02.12.2023 (05°29´)
Ενέργεια και καινούρια δύναμη βρίσκεις σήμερα για να αφοσιωθείς στους στόχους σου. Αν στο παρελθόν είχες αφήσει υποθέσεις μισάνοιχτες, τώρα θα έχεις και πάλι την όρεξη να τις φτάσεις μέχρι το τέλος.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
02.12.2023 (06°59´)
Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και μην παρασύρεσαι από κανενός είδους υπερβολές. Θα ακούσεις πολλά και μεγάλα λόγια όμως μην εμπιστεύεσαι απόλυτα ότι θα γίνουν και πράξη. Επίσης από αφέλεια πρόσεξε μην σου ξεφύγει κάποιο μυστικό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
02.12.2023 (10°01´)
Μία καλή μέρα για να ισορροπήσεις μέσα σου. Εκμεταλλεύσου όσο ελεύθερο χρόνο έχεις για να σκεφτείς με ψυχραιμία τα θέματα προσωπικής φύσεως που σε απασχολούν. Θα λειτουργήσεις με αίσθημα δικαιοσύνης και θα αναγνωρίσεις τυχόν λάθη σου. Αυτό θα σε πάει ένα βήμα μπροστά.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
03.12.2023 (20°16´)
Τη νιώθεις την πίεση και μάλιστα αποπνικτική. Δεν έχεις να διαχειριστείς μόνο τα τρέχοντα , αλλά και άλλα που έχεις μαζεμένα καιρό. Προκειμένου να σε τρώνε, προσπάθησε να τα εξωτερικεύσεις ή να βρεις ένα νέο ενδιαφέρον στο οποίο θα αφοσιωθείς.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
04.12.2023 (29°11´)
Αρμονία και ηρεμία κυριαρχεί σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να χαρείς όσο περισσότερο μπορείς αυτές τις στιγμές. Στις ερωτικές σχέσεις θα συνειδητοποιήσεις το πόσο διαφορετική είναι η καθημερινότητά σου χάριν στο άλλο σου μισό.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved