Ερμής στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια επηρεάζονται αρνητικά;
Astrology

Ερμής στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια επηρεάζονται αρνητικά;

Σε πρώτη φάση όλα θα είναι νορμάλ, μετά όμως... ξεκινά η ταλαιπωρία

Ο Ερμής, την 1η κιόλας μέρα του Δεκεμβρίου, περνά στον Αιγόκερω, έχοντας σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα ορισμένων ζωδίων. Ό,τι αφορά στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα θα επηρεαστούν και ενδεχομένως να υπάρξουν και αρκετά γεγονότα. Ωστόσο, στις 12 του μήνα θα είναι σε στάση και στις 14 θα γυρίσει ανάδρομος, περιπλέκοντας αρκετά τα πράγματα.

Τα συγκεκριμένα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν αρκετά με τον Ερμή στον Αιγόκερω κι είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να τα... παίξουν λόγω της ανάδρομης τροχιάς του, μέχρι τις 23 που θα είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο, γιατί μετά θα ξαναπεράσει στον Τοξότη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η ζωή σου θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, από την άποψη ότι πλέον θα πλαισιώνεσαι από άτομα αξιόπιστα, σταθερά και σοβαρά, ενώ θα σε βοηθήσει και να ολοκληρώσεις με επιτυχία κάποιες γραφειοκρατικές σου υποθέσεις, κυρίως γύρω στις 7, αν είσαι του α' δεκαημέρου, που θα κάνει τρίγωνο με τον Δία απέναντί σου, αλλά και στις 11, που έχει εξάγωνο με την Αφροδίτη σου, το οποίο παραπέμπει σε σε μια καινούργια ερωτική γνωριμία. Από εκεί και πέρα όμως και μέχρι τις 23 του μήνα, θα αρχίσουν να κολλάνε όλα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved