Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 11/12 έως 17/12;
Astrology

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 11/12 έως 17/12;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από 04/12 έως 10/12

-Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/12, στην αστρική της εκδοχή πραγματοποιείται στις 26ο 29’ μοίρες του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει εφ’ όλης της ύλης, αν είσαι Σκορπιός ή Ταύρος κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 18/11 ή τις 17/5 αντίστοιχα. Επίσης, αν είσαι Υδροχόος ή Λέοντας κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 15/2 ή τις 15/8.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved