Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Λεφτά και έρωτες να περιμένουν αυτά τα ζώδια
Astrology

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Λεφτά και έρωτες να περιμένουν αυτά τα ζώδια

Καρκίνοι και Αιγόκεροι τα καλύτερα Τώρα έρχονται

Η Αφροδίτη, από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου, θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, η οποία, χωρίς μεγάλο ντόρο και πανηγύρια, θα προσφέρει βοήθειες και ευκολίες σε αρκετά ζώδια, τόσο στα ερωτικά τους, όσο και στα οικονομικά τους. Μπορεί να μην είναι ναζιάρα και παιχνιδιάρα, αλλά η συμβολή της στη βελτίωση της ζωής κάποιων θα είναι σημαντική και ουσιαστική, οπότε έχουν κάθε λόγο να χαίρονται με την άφιξή της.

Η Αφροδίτη φέρνει καλά σε όλους και κυρίως στους Αιγόκερους, αλλά στη συγκεκριμένη θέση, τα παρακάτω τέσσερα ζώδια είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι δυνατό να βρίσκεται η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου και να μην αποκτήσεις fan club; Εννοείται ότι είσαι από τους πιο ευνοημένους αφού και το κλασικό σου στιλ θα απογειώσεις και τα καλύτερα στοιχεία της προσωπικότητάς σου θα προβάλλεις και θα τύχεις μεγάλης αποδοχής. Η γοητεία και η έλξη σου στο αντίθετο φύλο θεωρείται δεδομένη και φυσικά οι προτάσεις, που θα σου γίνουν, μιας και είσαι άτομο για σχέση και σπίτι, θα είναι αρκετές. Οι προοπτικές για δημιουργία δεσμού με σταθερότητα και διάρκεια θα είναι αρκετές. Αν ήδη υπάρχει άτομο που έχεις έρθει κοντά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξελιχθεί με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved