Σε ποια φάση της Σελήνη γεννήθηκες και τι δείχνει για σένα;
Astrology

Σε ποια φάση της Σελήνη γεννήθηκες και τι δείχνει για σένα;

Θα πάρεις πολύτιμες πληροφορίες για τον χαρακτήρα, τα συναισθήματα, τη συμπεριφορά και τα κίνητρά σου

Γνωρίζοντας σε ποια φάση έχουμε γεννηθεί παίρνουμε πολύτιμες πληροφορίες για τον χαρακτήρα, τα συναισθήματα, τη συμπεριφορά και τα κίνητρά μας στη ζωή. Μπορεί να μας βοηθήσει να γνωρίσουμε βαθύτερα τον βασικό σκοπό που αισθανόμαστε ότι έχουμε στη ζωή, καθώς και τη συμβολή μας στην κοινωνία κατά τη διάρκεια της ζωής μας.
Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, μπορούμε να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τις απαντήσεις μας και στη συνέχεια να προσαρμοστούμε στο προσωπικό κυκλικό μοτίβο που ζούμε κάθε μήνα.
Κατ' αρχάς, θα πρέπει να βρούμε την σεληνιακή φάση γέννησή μας, δηλαδή που ήταν το φεγγάρι κατά τη στιγμή της γέννησής μας.

Εάν δεν το γνωρίζεις, πληκτρολόγησε παρακάτω την ημερομηνία γέννησής σου ΕΔΩ και θα σου δώσει την εικόνα του φεγγαριού εκείνη την ημέρα. Αν πάλι το γνωρίζεις, δε πςαρακάτω τους οκτώ τύπους προσωπικότητας που αντιστοιχούν με τις οκτώ φάσεις της σελήνης:

Σεληνιακοί τύποι προσωπικότητας

Φάση 1η – Νέα Σελήνη

Η Σελήνη είναι 0-45 μοίρες μπροστά από τον Ήλιο. Σελήνη σε γέμιση

Νέα Σελήνη: Αν έχουμε γεννηθεί κατά τη φάση της Νέας Σελήνης, έχουμε έναν παιδικό σχεδόν θαυμασμό και ενθουσιασμό για τη ζωή. Ανοιχτοί και εκφραστικοί, σκεπτόμαστε και δρούμε αυθόρμητα. Η φωτεινή, ζωηρή προσωπικότητά μας, θα εκφραστεί γρήγορα, ρίχνοντας τον εαυτό μας στο οποιοδήποτε τόλμημα με μεγάλο ενθουσιασμό. Είμαστε στα καλύτερα μας, όταν δημιουργούμε φρέσκιες ιδέες και νέα σχέδια, ενώ όταν τα ξεκινούμε, είμαστε πάντα αισιόδοξοι για την έκβασή τους. Η προθυμία μας, μας οδηγεί να εργαστούμε γρήγορα και ανυπόμονα, αλλά αυτό ενέχει τον κίνδυνο ότι, πολύ συχνά, μπορεί να εξαντλήσουμε τον εαυτό μας πριν από την επίτευξη του στόχου. Από την αρνητική πλευρά, έχουμε την συνήθεια να βλέπουμε τη ζωή από μια καθαρά υποκειμενική άποψη. Είναι πιθανό να αφήσουμε το «σημάδι» μας, όταν είμαστε σχετικά νέοι, ενώ θα πρέπει να μάθουμε πώς να διατηρούμε αυτήν την ώθηση σε όλο το υπόλοιπο της ζωής μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved