Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Η απίστευτη ατάκα του όταν ρωτήθηκε αν ήταν ζευγάρι με τη Καγιά

Gossip-tv Team

Είχε σχέση η Βίκυ Καγιά με τον Λευτέρη Πανταζή; Τι λέει ο τραγουδιστής;

Η Βίκυ είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»: «Όταν έκανα το βίντεο κλιπ με τον Λευτέρη Πανταζή έλεγαν στην τάξη οι καθηγητές ότι τα έχω με τον Λευτέρη Πανταζή! Εγώ τότε 15 χρονών».
Και για τη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε ο ΛΕΠΑ και απάντησε με χιούμορ: «Την ήθελα πάρα πολύ, αλλά μου είπε η μητέρα μου “Είναι μεγάλη για σένα» κι έτσι δεν έκανα τίποτα”».

Και συνέχισε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Είμαι τυχερός που την άγγιξα. Το ωραιότερο πλάσμα για όλο τον κόσμο ήταν αυτή.. Έκανε καριέρα στο εξωτερικό, είναι φίλη μου, παρακολουθώ καμιά φορά τις εκπομπές της, νομίζω αυτό που κάνει τώρα της πάει πάρα πολύ. Να έχει πάντα επιτυχίες, την οικογένειά της. Τότε ήταν 15 χρονών και όταν είχε έρθει όλο το συνεργείο είχε τρελαθεί. Πανέξυπνη, φωτισμένη και λέω αυτό το κορίτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα. Kαι δεν έπεσα έξω. Πάντα είχαμε επαφή. Δεν έχουμε συνεργαστεί από τότε, αλλά έχουμε βρεθεί πολλές φορές. Ήταν επαγγελματίας, η μαμά από πάνω βέβαια να την προστατέψει. Ήρθε, μας τρέλανε κι έφυγε».

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Λίλη: Μιλά για το bullying που δέχτηκε - Πώς την αποκαλούσαν οι συμμαθητές της;

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της όταν είδε τον Μουτσινά να… την τρολάρει την Τσικνοπέμπτη!

Master Chef: Πέταξε το τηγάνι από τα νεύρα της και... τραβούσε τα μαλλιά της! Τι συνέβη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved