Το X-factor στη Νέα Υόρκη!
Media

Το X-factor στη Νέα Υόρκη!

Βόλτες, πειράγματα, ανεμελιά, αλλά και πολλή δουλειά στη Νέα Υόρκη για τους κριτές του «X-Factor». Πάτησαν το πόδι τους στην Αμερική την Παρασκευή ο Γιώργος Λεβέντης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Νίκος Μουρατίδης και ο Γιώργος Θεοφάνους, με μοναδικό στόχο να εντοπίσουν τους καλύτερους στο τραγούδι ομογενείς και να τους «απαγάγουν» στην Αθήνα.

Τα τέσσερα μέλη από τις πρώτες κιόλας ώρες της άφιξής τους στην αμερικανική μεγαλούπολη ξεκίνησαν την ανεύρεση ταλέντων, κάνοντας το πρώτο γύρισμα έξω από το κτίριο στο οποίο θα γίνονταν οι οντισιόν. Εκεί είχαν μαζευτεί ήδη όλοι οι επίδοξοι star του τραγουδιού προκειμένου να συμμετάσχουν στο βίντεο που θέλει την κριτική επιτροπή να καταφτάνει και να αποθεώνεται - όπως, εξάλλου, έγινε και την περασμένη σεζόν.

Εκατοντάδες ήταν τα παιδιά που βρέθηκαν στον χώρο της οντισιόν, όπου οι κριτές είχαν δύο ημέρες στη διάθεσή τους (μέχρι χθες) για να διαλέξουν ποιους θα... πάρουν μαζί τους στην Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι έσπευσαν από κάθε σημείο της Αμερικής προκειμένου να τεστάρουν τις δυνάμεις του, αν και όπως δήλωσαν οι κριτές, προτού απογειωθούν από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έχουν ήδη βρει σπουδαίες φωνές για το show ταλέντων, αυτούς που έχουν το «Χ» που ζητούν.

Εκτός όμως από τους επίδοξους τραγουδιστές, η κριτική επιτροπή αφιέρωσε χρόνο για να γνωρίσει τη Νέα Υόρκη. Το κουαρτέτο του ΑΝΤ1 έκανε βόλτα στους δρόμους της Αμερικής και το διασκέδασε κάνοντας αστεία. Με το γνώριμο χιούμορ τους, φωτογραφήθηκαν σε κάθε σημείο της πόλης. Η διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1 Κατερίνα Γκαγκάκη δημοσιοποίησε κάποια από τα «κλικ» του φακού στο προφίλ της στο Facebook. πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved