Χρήστος Φερεντίνος: «Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά θα τα καταφέρω»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά θα τα καταφέρω»

Ο Χρήστος Φερεντίνος μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις, έδωσε τελικά τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και έτσι θα είναι ο παρουσιαστής του « Deal». Όλο το καλοκαίρι ακούγονταν διάφορα γι’ αυτή την συνεργασία και αρκετοί πίστευαν πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια από τις αρχές καλοκαιριού. Η αλήθεια όμως είναι πως πριν λίγες μέρες ο παρουσιαστής υπέγραψε με το κανάλι του Αμαρουσίου.


-Αργήσατε να φτάσετε σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1.
«Δεν είναι λογικό; Και το κανάλι και εγώ θέλαμε τη σιγουριά πως το πρόγραμμα θα είναι τέτοιο, ώστε να μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια απέναντι στον ανταγωνισμό. Τα είχαμε βρει από καιρό, αλλά έπρεπε να σταθούμε και στις λεπτομέρειες, άλλωστε αυτές είναι που παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο. Όταν νοιώσαμε πως οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες κάναμε και τον γάμο».

-Όχι, δηλαδή, όπως ακούστηκε, ότι ζητούσες προίκα απαγορευτική για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα των καναλιών;
«Συνεργάζομαι με τον ΑΝΤ1 αρκετά χρόνια, τα οικονομικά λύνονται στο λεπτό. Οπότε τα περί εξωπραγματικών απαιτήσεων είναι απλά λόγια τρίτων για να χαλάσει η παντρειά».

-Αν παίξεις απέναντι στα «Μυστικά της Εδέμ» πιστεύεις ότι έχει τύχη;
«Δυνατός αντίπαλος, αλλά θα το παλέψω, ο ανταγωνισμός αναμένεται σκληρός. Άλλωστε κατά καιρούς το «Deal» είχε βρεθεί απέναντι σε αξιόλογες εκπομπές και τα είχε καταφέρει μια χαρά»

Πηγή: TvZαπινγκ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved