Έξι χρόνια χωρίς τον Βλάσση
Showbiz

Έξι χρόνια χωρίς τον Βλάσση

Ροκ τραγουδιστής, ηθοποιός, τηλεπαρουσιαστής, ασυμβίβαστος, ιδεαλιστής. Ο δικός μας Βλάσης. 6 Χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την απώλεια του σόουμαν Βλάσση Μπονάτσου. Ο Βλάσσης Μπονάτσος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Νοεμβρίου του 1949.

Τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα τα έκανε στα τέλη της δεκαετίας του '60 με το μουσικό συγκρότημα «Πελόμα Μποκιού», όπου είχε υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία «Γαρύφαλλος».
Στην θεατρική του πορεία σταθμό αποτέλεσε η ερμηνεία του στο μιούζικαλ «Εβίτα», όπου βρισκόταν στο πλευρό της τότε συντρόφου του Αλίκης Βουγιουκλάκη, υποδυόμενος τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.
Φυσικά όλοι τον Θυμούνται από την σειρά «Οι Απαράδεκτοι», όπου μαζί με το Γιάννη Μπέζο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Δήμητρα Παπαδοπούλου δημιούργησαν μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία της δημόσιας τηλεόρασης.
Επίσης είναι γνωστός σαν ο πρώτος Έλληνας που παρουσίασε τηλεοπτικές φάρσες σε επώνυμους, ανοίγοντας το δρόμο σ' ένα πολύ δημοφιλές είδος ψυχαγωγικής εκπομπής.
Ο Βλάσσης μας άφησε πολύ σύντομα.
Ήταν ξημερώματα της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου του 2004 όταν και μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Αθήνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν ο θάνατός του οφειλόταν σε «αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα».
55 χρονών, αποφάσισε να κάνει παρέα, στον «Γαρύφαλλο»

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/gossip/story/eksi-xronia-xoris-ton-blassi

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved