Τι θα δούμε φέτος στην διεθνή εβδομάδα μόδας της Αθήνας
G-Fashion

Τι θα δούμε φέτος στην διεθνή εβδομάδα μόδας της Αθήνας

Τις προτάσεις Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011 παρουσιάζει από αύριο και μέχρι τις 26 Οκτωβρίου η 8η Athens Xclusive Designers Week, που διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο της «Εθνικής Ασφαλιστικής» επί της λεωφόρου Συγγρού. Παράλληλα με τα fashion shows, θα υπάρχουν δρώμενα με κύριο άξονα την μόδα!


Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας θα ξεκινήσει με πάρτι και καλεσμένη μία από τις μούσες του Jean Paul Gaultier και άλλων σχεδιαστών, την Eve Salvail.
Στις πασαρέλες θα θαυμάσουμε οίκους μόδας από το εξωτερικό με επίσημο καλεσμένο τον ιστορικό οίκο Guy Laroche, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα δούμε την συλλογή «Gentle Amazons» του οίκου Marcel Marongiu που θα μας μυήσει στην γαλλική κομψότητα.
Τις δημιουργίες τους θα παρουσιάσουν επίσης ο νέος και ταλαντούχος Indashio, καθώς και ο εκκεντρικός LaQuan Smith που έχει κερδίσει τις καρδιές διάσημων κυριών όπως η Beyonce, η Tyra Banks, η Rihanna και η Lady Gaga.
Από Έλληνες σχεδιαστές θα δούμε τους: Βασίλης Ζούλιας, Miltos, Ioannis Guia, Ratt by Rita Attalla, Celebrity Skin, Stelios Koudounaris (βλέπε Ελένη Φουρέιρα, Ήβη Αδάμου και Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη), THEIA, Notis Panayiotou, Alexios Romanos και Afroditi Hera. Το ντεμπούτο του θα κάνει το δίδυμο της ηθοποιού Χριστίνας Παπά και της Τζο Τόγκου (Christine&Loe).
Στην ενότητα των νέων σχεδιαστών, 10 νέοι δημιουργοί δηλώνουν έτοιμοι να κατακτήσουν τον χώρο της μόδας: Christina Scarpeli, Pinelopi Lagadinou, Ourania_Kay, Luck 13, Nikomia, Asel&Eleonora, Dimitris Kouras, jeΑnS και οι περσινοί νικητές των βραβείων Evelina Litina και Dimitris Paraskevopoulos.
Όπως κάθε φορά, θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα τη μόδας: το «Xclusive Covers» με τα καλύτερα καλοκαιρινά εξώφυλλά των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών, το «New Designers Awards by Ford», ο διαγωνισμός των νέων σχεδιαστών, έκθεση φωτογραφίας της Jessica Speckhard, αλλά και prive boutique με δημιουργίες των σχεδιαστών της διοργάνωσης σε ελκυστικές τιμές!πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved