"Οι Νέοι Φάκελοι": Ερευνα για την τοπική διαφθορά
Media

"Οι Νέοι Φάκελοι": Ερευνα για την τοπική διαφθορά

Οι "Νέοι Φάκελοι" ανοίγουν με τρεις έρευνες για την τοπική διαφθορά, την απουσία των κομμάτων από αυτές τις εκλογές αλλά και τις δύσκολες ημέρες και νύχτες στο κέντρο της Αθήνας, την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ, λίγο πριν από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Εκλογές «χωρίς κόμματα»


Ο Πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του κατά την διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης υπαινίχθηκε ότι μία ήττα του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα σημάνει νέες εθνικές εκλογές. Ο στενός του συνεργάτης και Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης απαντά στην Σοφία Παπαϊωάννου πώς προτίθεται η κυβέρνηση να μετρήσει αυτή την ενδεχόμενη νίκη ή ήττα.

Τα εκατομμύρια της Ζακύνθου


Ο Τάσος Τέλλογλου συναντά τους πρωταγωνιστές ενός «τοπικού» θρίλερ και ανακαλύπτει ποια είναι η πραγματική «μαύρη τρύπα» στην τοπική αυτοδιοίκηση και στα οικονομικά των Δήμων. Με την κάμερα των ΝΕΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ταξιδεύουν στο Ιόνιο και ανακαλύπτουν την διαδρομή του «πρώτου πολίτη» της Ζακύνθου από τα όνειρα και τις ελπίδες της πανηγυρικής εκλογής του με το σύνθημα «αναγέννηση», μέχρι το δικαστήριο και την φυλακή.

Ημέρες και νύχτες στο κέντρο της Αθήνας


Η κάμερα των ΝΕΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ καταγράφει χωρίς σχόλια τις ημέρες και τις νύχτες τριών κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, μία εβδομάδα πριν φθάσουν στην κάλπη. Η Αργυρώ, διευθύντρια επικοινωνίας σε ιδιωτική εταιρία εργάζεται στο Κολωνάκι, απ’ όπου ξεκινά καθημερινά ένα «δύσκολο» δρομολόγιο μέχρι το διαμέρισμά της στην Αχαρνών. Η Φανή, από την άλλη, κλείνει καθημερινά τα παράθυρα στο σπίτι της στον Κεραμικό για να μη βλέπουν τι συμβαίνει έξω από αυτό τα δύο ανήλικα παιδιά της, ενώ ο Κώστας, ιδιοκτήτης ιδιωτικού γκαράζ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου περνά τις νύχτες του κάνοντας περιπολίες «προς αναζήτηση παρανόμων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved