Ελένη Μενεγάκη: «Οταν κάτι δεν αλλάζει, δεν αλλάζει»
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: «Οταν κάτι δεν αλλάζει, δεν αλλάζει»

Όλον της τον… «καημό» έβγαλε σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας στην εκπομπή της για τους τρόπους να κρατηθεί ζωντανή μία σχέση, παρέα με την Σάντυ Κουτσοσταμάτη.



Όταν η συζήτηση έφτασε στο σημείο που η ψυχολόγος ήθελε να πει ότι δύσκολα ορισμένα πράγματα αλλάζουν σε μία σχέση, η Ελένη την πρόλαβε λέγοντας με ύφος: «Σάντυ, θα πάω στο νούμερο εννιά της κάρτας με τις συμβουλές που μας έχεις ετοιμάσει, γιατί όταν κάτι δεν αλλάζει κορίτσι μου, δεν αλλάζει».

«Άλλο θέλω να πω», είπε η Σάντυ για να πάρει άλλη μία απάντηση όλο απογοήτευση από την Ελένη: «Εμ, εγώ λέω άλλο…». Η Σάντυ συνέχισε: «Θέλω να πω ότι όταν ένα χαρακτηριστικό του άλλου, δεν μπορεί να αλλάξει, μπορούμε να το αποδεχτούμε αυτό και να συμβιβαστούμε».

Η Ελένη αντέδρασε: «Όχι. 'Η μπορεί να μην το αποδεχτούμε και να συμβιβαστούμε με το ότι δεν το αποδεχόμαστε», είπε και συνέχισε, με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τον Νίκο Μουτσινά να κρέμονται απ’ τα χείλη της. «Όταν γνωρίζεις κάποιον και αποφασίζεις να είσαι μαζί του, αρχικά τον ερωτεύεσαι πολύ. Σου αρέσουν πολλά τον θαυμάζεις και τον αγαπάς. Όταν περνάει ο καιρός αρχίζεις και βλέπεις και κάποια άλλα πράγματα που μπορεί να είναι ένα δύο, μικρά πραγματάκια, αλλά εσένα σε ενοχλούν».

«Ε, τότε γιατί να τους δώσεις σημασία;», ρώτησε η Σάντυ. «Γιατί μπορεί να είναι ένα δύο αλλά τα μικρά να γίνουν μεγάλα Σάντυ μου», απάντησε η Ελένη με τον τόνο της φωνής της εμφανώς πιο έντονο. Η συζήτηση σταμάτησε αμήχανα όταν σε αυτήν παρενέβη ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Εχετε μία βασική διαφορά. Άλλο πρόσωπο βλέπει η Σάντυ με τις κάρτες που μας περιγράφει και άλλο πρόσωπο βλέπει η Ελένη μέσα από αυτές τις συμβουλές».

Η Ελένη βεβαίως δεν απάντησε ποιον είχε στο μυαλό της, ποιον ερωτεύτηκε και μετά της… πέρασε, με ποιον είναι τώρα ερωτευμένη και τι ήταν αυτό που την ενοχλούσε πολύ τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η συζήτηση περί γάμου, ρουτίνας, καθημερινότητας και τρόπων για να κρατηθεί μία σχέση όπως πρέπει να κρατηθεί, έγινε σε συγκεκριμένο ύφος, με πολλά υπονοούμενα, την ημέρα έκδοσης του διαζυγίου της. Τυχαίο;

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved