Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 4/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 4/11

Γενικό προφίλΟ Ερμής είναι στην 22η μοίρα του Σκορπιού και θα δείτε τι ωραία γλέντια θα έχουμε. Ο Άρης σε τρίγωνο με τη Μαύρη Σελήνη... Στάχτη και Burberry! (το κρεβάτι θα γίνει). Ίσως, πρέπει σήμερα, να ξυπνήσετε τα braveheart αισθήματα σας και να δώσετε το δικό σας αγώνα. Και τέτοιου είδους αγώνες δεν δίνονται ούτε στο island μήτε στο da cappo. Προσοχή πάντως, πιστοί μου – άπιστοι, διότι το τετράγωνο Δήμητρας- Μαύρης σελήνης, ίσως δίνει την τάση να είσαστε πιο διαχυτικοί με κάποια άτομα. Είπαμε καλός ο έρωτας αλλά μην καρφωθούμε.

ΚριόςΗ Σελήνη στο Ζυγό δεν σας βοηθά να πείτε αυτά που σκάφτεστε. Οπωσδήποτε αυτό είναι πρόβλημα αλλά για εσάς problem is your alter name. Ο Άρης μέσα από τον Τοξότη σε τρίγωνο με τη Μαύρη σελήνη ουσιαστικά σας κάνουν έναν ερωτικό ...κεραυνό έτοιμο να χτυπήσει. Στα οικονομικά λίγο προσοχή. Ίσως να μην μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές που θέλετε.

ΤαύροςΜε τόσους πολλούς πλανήτες στον Σκορπιό και τη Σελήνη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο τότε η ψυχική σας διάθεση πρέπει να είναι σαν τάπητας από την Μοιραράκη. Ο Άρης στον 8ο Ηλιακό σας οίκο σε τρίγωνο με τη Μαύρη Σελήνη ξυπνά πάθη. Όπου να ναι θα έρθω να σε βρω που λέει κι ο Βασίλης. Συναισθηματικά ίσως πρέπει να κάνετε την υπέρβαση.

ΔίδυμοιΗ επιλογή του σωστού timing σε αυτά που θέλετε από τους άλλους. Η ερωτική ζωή τραβά την ανηφόρα όχι με σημαίες και τραγούδια αλλά με υποσχέσεις για έρωτα και βράδια αξημέρωτα. Προσοχή στον εργασιακό τομέα θα πρέπει να είσαστε ήρεμοι διότι ίσως τελικά εμπλακείτε σε ζητήματα που δεν σας αφορούν.

ΚαρκίνοςΤώρα μη μιλάς , μη λες τίποτα έλεγε και ένα λαϊκό άσμα & ίσως σήμερα νιώσετε πως η σιωπή είναι χρυσός. Θα πρέπει να κρατήσετε κάποια ψυχικά στεγανά διότι ίσως δεν καταφέρετε να χρησιμοποιήσετε τον ποταμό των συναισθημάτων που έχετε. Κάποιο απρόσμενο τηλέφωνο ή συνάντηση θα σας τονίσει ψυχικά.

ΛέωνΊσως σήμερα ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι, το θέατρο και ασφαλώς δεν θα παίξετε κανένα βασιλιά Ληρ αλλά απλά θα προσποιηθείτε πως όλα βαίνουν καλώς. Η προσωπική σας ζωή όμως δεν είναι ούτε σανίδι ούτε κινηματογραφικό πανί. Επιλέξτε το δρόμο της ειλικρίνειας σε όλους τους τομείς και ας χάσετε.

ΠαρθένοςΟ προσωπικός άνεμος ανανέωσης αποπνέει στους άλλους την αίσθηση πως κάποια πράγματα και σοβαρά μάλιστα έχουν αλλάξει. Η επικοινωνιακή – ρητορική δυνατότητα σας, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα σας έχουν στείλει ψηλά στη ζωδιακή λίστα. Λίγο περισσότερη ζωντάνια και όρεξη για αλλαγή και άλλα θα στρώσουν καλύτερα.

ΖυγόςΗ Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με παρόρμηση (όχι αυτοκαταστροφή). Δύσκολα φεγγάρια γιατί εσείς αγαπάτε ώρες - ώρες με περίεργο τρόπο. Στα επαγγελματικά ίσως νιώθετε πως η ευγένεια ψυχής είναι αντικείμενο προς εκμετάλλευση. Αγνοήστε τους. Δημιουργήστε όμορφη ατμόσφαιρα στα συναισθηματικά σας. Αξίζει τον κόπο.

ΣκορπιόςΗ Σελήνη στο 12ο πρεσάρει, αλλά εσείς λέτε δεν πειράζει αντέχω. Αποφύγετε τα ποτά και τα ξενύχτια γιατί ίσως βγάλετε πτυχές του χαρακτήρα σας που θα χαλάσουν την εικόνα. Στα οικονομικά μάλλον παίζετε τα ρέστα σας ίσως καλό θα ήταν για την οικονομική σας βιωσιμότητα να αποτραβηχτείτε.

ΤοξότηςΣήμερα η μέρα είναι γεμάτη ηδυπάθεια και νευράκια. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε διαφόρων μορφών τεχνάσματα διότι από τους άλλους θα έχετε αντιδράσεις. Οι αντιδράσεις θα είναι αντιπερισπασμός από τους άλλους για να μην τηρηθούν τα συμφωνημένα. Προσέχετε διότι λεκτικά ίσως ξεφύγετε.

ΑιγόκερωςΠου είναι η μπάλα…οέο. Σήμερα ίσως το περιβάλλον σας, αποδειχθεί λάθος σύμβουλος. Στα επαγγελματικά ίσως την τελευταία στιγμή ανατραπούν τα σχέδια μηνών. Οι συνεργασίες σήμερα είναι στα πολύ κάτω. Μόνο με κλειστό στόμα θα τη βγάλετε καθαρή. Ξεχασμένη γνωριμία ή βύσμα δίνει λύση.

ΥδροχόοςΤηλέφωνα πολλά και καλό θα ήταν να κοιτάξετε μόνο τα συναισθηματικά επείγοντα περιστατικά. Σήμερα η λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα θα έρθει μέσω δικών σας προσπαθειών. Στον εργασιακό τομέα ίσως η ανάληψη ευθυνών να κριθεί απολύτως αναγκαία. Οικογενειακά ζητήματα και υποχρεώσεις έρχονται να σας αρμέξουν τα οικονομικά που με τόσο κόπο κερδίσατε.

ΙχθείςΣήμερα θα πρέπει να αποδείξετε πράγματα που είναι τουλάχιστον αυταπόδειχτα. Αυτό ψυχικά θα σας «τρελάνει». Ζητήματα απώλειας χρημάτων ή τιμαλφών αντικειμένων θα παίξουν έντονα. Η αισθηματική σας ζωή ίσως σας τρομάξει μιας και θα σας ζητήσουν πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ.

 

Γενικό προφίλ
Ο Ερμής είναι στην 22η μοίρα του Σκορπιού και θα δείτε τι ωραία γλέντια θα έχουμε. Ο Άρης σε τρίγωνο με τη Μαύρη Σελήνη... Στάχτη και Burberry! (το κρεβάτι θα γίνει). Ίσως, πρέπει σήμερα, να ξυπνήσετε τα braveheart αισθήματα σας και να δώσετε το δικό σας αγώνα. Και τέτοιου είδους αγώνες δεν δίνονται ούτε στο island μήτε στο da cappo. Προσοχή πάντως, πιστοί μου – άπιστοι, διότι το τετράγωνο Δήμητρας- Μαύρης σελήνης, ίσως δίνει την τάση να είσαστε πιο διαχυτικοί με κάποια άτομα. Είπαμε καλός ο έρωτας αλλά μην καρφωθούμε.

Κριός
Η Σελήνη στο Ζυγό δεν σας βοηθά να πείτε αυτά που σκάφτεστε. Οπωσδήποτε αυτό είναι πρόβλημα αλλά για εσάς problem is your alter name. Ο Άρης μέσα από τον Τοξότη σε τρίγωνο με τη Μαύρη σελήνη ουσιαστικά σας κάνουν έναν ερωτικό ...κεραυνό έτοιμο να χτυπήσει. Στα οικονομικά λίγο προσοχή. Ίσως να μην μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές που θέλετε.

Ταύρος
Με τόσους πολλούς πλανήτες στον Σκορπιό και τη Σελήνη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο τότε η ψυχική σας διάθεση πρέπει να είναι σαν τάπητας από την Μοιραράκη. Ο Άρης στον 8ο Ηλιακό σας οίκο σε τρίγωνο με τη Μαύρη Σελήνη ξυπνά πάθη. Όπου να ναι θα έρθω να σε βρω που λέει κι ο Βασίλης. Συναισθηματικά ίσως πρέπει να κάνετε την υπέρβαση.

Δίδυμοι
Η επιλογή του σωστού timing σε αυτά που θέλετε από τους άλλους. Η ερωτική ζωή τραβά την ανηφόρα όχι με σημαίες και τραγούδια αλλά με υποσχέσεις για έρωτα και βράδια αξημέρωτα. Προσοχή στον εργασιακό τομέα θα πρέπει να είσαστε ήρεμοι διότι ίσως τελικά εμπλακείτε σε ζητήματα που δεν σας αφορούν.

Καρκίνος
Τώρα μη μιλάς , μη λες τίποτα έλεγε και ένα λαϊκό άσμα & ίσως σήμερα νιώσετε πως η σιωπή είναι χρυσός. Θα πρέπει να κρατήσετε κάποια ψυχικά στεγανά διότι ίσως δεν καταφέρετε να χρησιμοποιήσετε τον ποταμό των συναισθημάτων που έχετε. Κάποιο απρόσμενο τηλέφωνο ή συνάντηση θα σας τονίσει ψυχικά.

Λέων
Ίσως σήμερα ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι, το θέατρο και ασφαλώς δεν θα παίξετε κανένα βασιλιά Ληρ αλλά απλά θα προσποιηθείτε πως όλα βαίνουν καλώς. Η προσωπική σας ζωή όμως δεν είναι ούτε σανίδι ούτε κινηματογραφικό πανί. Επιλέξτε το δρόμο της ειλικρίνειας σε όλους τους τομείς και ας χάσετε.

Παρθένος
Ο προσωπικός άνεμος ανανέωσης αποπνέει στους άλλους την αίσθηση πως κάποια πράγματα και σοβαρά μάλιστα έχουν αλλάξει. Η επικοινωνιακή – ρητορική δυνατότητα σας, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα σας έχουν στείλει ψηλά στη ζωδιακή λίστα. Λίγο περισσότερη ζωντάνια και όρεξη για αλλαγή και άλλα θα στρώσουν καλύτερα.

Ζυγός
Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με παρόρμηση (όχι αυτοκαταστροφή). Δύσκολα φεγγάρια γιατί εσείς αγαπάτε ώρες - ώρες με περίεργο τρόπο. Στα επαγγελματικά ίσως νιώθετε πως η ευγένεια ψυχής είναι αντικείμενο προς εκμετάλλευση. Αγνοήστε τους. Δημιουργήστε όμορφη ατμόσφαιρα στα συναισθηματικά σας. Αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός
Η Σελήνη στο 12ο πρεσάρει, αλλά εσείς λέτε δεν πειράζει αντέχω. Αποφύγετε τα ποτά και τα ξενύχτια γιατί ίσως βγάλετε πτυχές του χαρακτήρα σας που θα χαλάσουν την εικόνα. Στα οικονομικά μάλλον παίζετε τα ρέστα σας ίσως καλό θα ήταν για την οικονομική σας βιωσιμότητα να αποτραβηχτείτε.

Τοξότης
Σήμερα η μέρα είναι γεμάτη ηδυπάθεια και νευράκια. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε διαφόρων μορφών τεχνάσματα διότι από τους άλλους θα έχετε αντιδράσεις. Οι αντιδράσεις θα είναι αντιπερισπασμός από τους άλλους για να μην τηρηθούν τα συμφωνημένα. Προσέχετε διότι λεκτικά ίσως ξεφύγετε.

Αιγόκερως
Που είναι η μπάλα…οέο. Σήμερα ίσως το περιβάλλον σας, αποδειχθεί λάθος σύμβουλος. Στα επαγγελματικά ίσως την τελευταία στιγμή ανατραπούν τα σχέδια μηνών. Οι συνεργασίες σήμερα είναι στα πολύ κάτω. Μόνο με κλειστό στόμα θα τη βγάλετε καθαρή. Ξεχασμένη γνωριμία ή βύσμα δίνει λύση.

Υδροχόος
Τηλέφωνα πολλά και καλό θα ήταν να κοιτάξετε μόνο τα συναισθηματικά επείγοντα περιστατικά. Σήμερα η λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα θα έρθει μέσω δικών σας προσπαθειών. Στον εργασιακό τομέα ίσως η ανάληψη ευθυνών να κριθεί απολύτως αναγκαία. Οικογενειακά ζητήματα και υποχρεώσεις έρχονται να σας αρμέξουν τα οικονομικά που με τόσο κόπο κερδίσατε.

Ιχθείς
Σήμερα θα πρέπει να αποδείξετε πράγματα που είναι τουλάχιστον αυταπόδειχτα. Αυτό ψυχικά θα σας «τρελάνει». Ζητήματα απώλειας χρημάτων ή τιμαλφών αντικειμένων θα παίξουν έντονα. Η αισθηματική σας ζωή ίσως σας τρομάξει μιας και θα σας ζητήσουν πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved