Ίνα Παλαμά: "Η πρόταση του Θέμου δεν με ικανοποίησε"
Showbiz

Ίνα Παλαμά: "Η πρόταση του Θέμου δεν με ικανοποίησε"

Κάνει καριέρα στο εξωτερικό και στην πρώτη επιστροφή της στην Ελλάδα έπειτα από μεγάλο διάστημα μιλάει σε γνωστή Κυριακάτικη εφημερίδα. Η γοητευτική Ίνα Παλαμά, «το κορίτσι-μαγκάκι» όπως αποκαλείται από τα υπόλοιπα κορίτσια της μόδας, εξηγεί την απόφασή της να δουλεύει στο εξωτερικό, αλλά και γιατί αυτό την κρατάει ακόμη σε αυτήν τη δουλειά και την κάνει να νιώθει περήφανη...

- Μίλησες για τηλεόραση και θέλω να μου πεις γιατί δεν κυνήγησες αυτό το όνειρο, αφού σου λείπει;

Μου λείπει ένα μικρόφωνο να κάνω συνεντεύξεις. Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις κατάλληλες, που θα μπορούσα να ενδώσω. Δέχτηκα πρόταση στο παρελθόν από τον Θέμο Αναστασιάδη να περάσω από το «ΟΛΑ» και από κάποιες άλλες εκπομπές, αλλά δεν ένιωθα καλά και δεν με ικανοποιούσαν. Με γεμίζει το μόντελινγκ ακόμη, αλλά στο μέλλον θα σκεφτώ ακόμη και το ενδεχόμενο να γίνω ηθοποιός επειδή με εξιτάρει!

- Κυνήγησες το όνειρο του εξωτερικού;
Οσο και αν φανεί παράξενο, δεν κυνήγησα τίποτε. Εγινε μια πρόταση και από τη στιγμή που πληρούσα τις προϋποθέσεις, έμεινα. Πήγα στο Μιλάνο, το Παρίσι, στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο. Δεν ξέρω αν θα άφηνα εντελώς την Ελλάδα για να μείνω μόνο στο εξωτερικό, αλλά είμαι συνέχεια έξω και σε λίγες μέρες πρέπει να ξαναφύγω. Υπάρχουν πράγματα όμως που με δεσμεύουν να είμαι πίσω και έτσι οφείλω να είμαι και εδώ λίγες μέρες.

- Ναρκωτικά, ανήθικες προτάσεις και κακές συναναστροφές γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στον χώρο που εργάζεσαι. Μήπως είναι παρεξηγημένος αυτός ο λαμπερός παράδεισος της showbiz;Ακούω και εγώ και ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις από κοπέλες που κάνουν ανοησίες. Εγώ δεν έχω έρθει αντιμέτωπη με όλα αυτά. Εχω δεχτεί κάποιες προτάσεις που έλεγαν «θα κάνεις αυτό». Αν δεν μου άρεσε, έλεγα όχι, αλλά όλα αυτά μόνον όσον αφορά τη δουλειά μου. Τίποτε άλλο. Όμως αυτή είναι και η διαφορά όταν εργάζεσαι στο εξωτερικό. Δουλεύεις από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα ούτε να βλέπεις τι κάνει ο ένας και ο άλλος.

- Παρακολουθείς το «Next top model» που παρουσιάζει μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες;Φέτος δεν μου έχει κάνει «κλικ» να το δω. Αλλά είναι μια ουτοπία αυτό που ζουν οι κοπέλες μέσα, σε σχέση με αυτό που θα δουν στον πραγματικό κόσμο της δουλειάς. Η Βίκυ είναι θεά! Θέλω να πω ότι η νέα γενιά έχει βάσεις, αλλά οι κοπέλες βιάζονται να αναδειχθούν. Η περίοδος είναι άσχημη οικονομικά και ο χώρος περνάει κρίση. Αν έχεις τους γονείς σου δίπλα σου και ένα καλό επιτελείο να σε συμβουλέψει, ίσως κάνεις ένα καλό ξεκίνημα.
Πηγή: Εspresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved