H Πατρίτσια Περιστέρη παραδέχεται την σχέση της με τον Σαμπάνη!
Showbiz

H Πατρίτσια Περιστέρη παραδέχεται την σχέση της με τον Σαμπάνη!

Μπορεί εδώ και μήνες οι φήμες να οργίαζαν για την σχέση τους, ωστόσο, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Πατρίτσια Μίλικ - Περιστέρη διέψευδαν κατηγορηματικά κάθε ερωτικό ενδεχόμενο. Μιλώντας όμως σήμερα η ξανθιά ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες!

«Δύο απλά παιδιά είμαστε και είμαστε μαζί», είπε στην εκπομπή «Super Star» η Πατρίτσια, λίγες ημέρες μετά την φωτογραφία στην οποία φιλιέται με πάθος με τον τραγουδιστή στην Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, η 22χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως η σχέση τους ξεκίνησε ως καθαρά φιλική και ο έρωτας ήρθε στη συνέχεια.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά», πρόσθεσε η Πατρίτσια που θα πρωταγωνιστήσει και στο νέο video clip του αγαπημένου της!

Αναφερόμενη στην φωτογραφία με το φιλί τους στο στόμα, η ηθοποιός είπε ότι δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της αλλά «τώρα έγινε»... Ακόμα κι όταν έγινε, πάντως, η 22χρονη επέμενε να λέει ότι είναι μόνο φίλοι, μέχρι που... «έσπασε»!

Γιώργος και Πατρίτσια γνωρίστηκαν στην Μύκονο το καλοκαίρι, όπου βρίσκονταν για διακοπές με ξεχωριστή παρέα. Μετά την επιστροφή στο κλεινόν άστυ, τα δύο παιδιά ξεκίνησαν να βγαίνουν και κατέληξαν ζευγάρι. Ωστόσο και οι δύο αρνούταν την σχέση τους.

Προ εβδομάδων δε, ο τραγουδιστής είχε αφήσει κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό: «Είμαστε φίλοι αλλά ποτέ δεν ξέρεις», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας όμως ότι σπανιότατα μια φιλία μετατρέπεται σε κάτι ερωτικό.

Αυτό το «ποτέ δεν ξέρεις» φαίνεται πως ήρθε εδώ και περίπου 2 μήνες και, πλέον, έχουμε νέο ειδύλλιο στην showbiz... και με την βούλα!

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved