“Ζοτς”: «Να μας βοηθήσουν οι φίλαθλοι μας»
G-Sports

“Ζοτς”: «Να μας βοηθήσουν οι φίλαθλοι μας»

Να υπερασπιστεί το αήττητο της έδρας του θέλει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη υποδεχόμενος την Εφές Πίλσεν για την τέταρτη αγωνιστική του Δ’ Ομίλου της Ευρωλίγκας (21:45).


Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προετοίμασε την ομάδα του για το παιχνίδι αυτό, βλέποντας τον Βουγιούκα να ξεπερνά την ίωση αλλά τους Περπέρογλου και Μάριτς να αποθεραπεύονται εγκαίρως, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ντρου Νίκολας, που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα.

«Περιμένουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο λόγω των τραυματισμών και των απουσιών που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ο Βουγιούκας είναι άρρωστος, ο Νίκολας και ο Περπέρογλου ακολουθούν θεραπεία, ενώ ο Μάριτς μόλις άρχισε πάλι προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος για να βγάλει όλο το πρόγραμμα», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός των «πρασίνων» και πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο, την Εφές Πίλσεν, που διαθέτει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μας βοηθήσουν οι φίλαθλοί μας όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να κάνουν».

Πηγή: www.newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/sports/story/zots-na-mas-boithisoun-oi-filathloi-mas

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved