Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 12/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 12/11

Γενικό προφίλΜε τη Σελήνη στον Υδροχόο «η ζωή είναι ωραία …χαλαρά» by Πάζης. Οι πρωινές ώρες επικοινωνιακά μπορούν να είναι φανταστικές. Θα πρέπει, όμως, να προσέξετε τι θα υποσχεθείτε, διότι μη τάξετε σε άγιο κερί και σε καψούρη βόλτα! Οι αντοχές σήμερα είναι πολύ up. Άλλωστε, τι θέλει ο άνθρωπος για να περάσει όμορφα; Αγάπη, φροντίδα και λεφτά. Τα δύο πρώτα παίζουν και μάλιστα καλά. Τώρα για τα λεφτά μάλλον ας το ξεχάσουμε.

ΚριόςΗ σημερινή μέρα, είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Στα επαγγελματικά, ίσως σε κάποιους που σας περιμένουν στη γωνία, να δώσετε αποστομωτική απάντηση. Επιπλέον, είσαστε σαν την παλιά σειρά της TV «ο Parker Lewis, δεν χάνει ποτέ». Στα αισθηματικά, ίσως κάποια κλήση (όχι της τροχαίας) έρθει να σας τονώσει το ηθικό και τη διάθεση.

ΤαύροςΗ σημερινή μέρα, πιθανόν να σας κάνει να «ξαναδείτε» κάποιες αποφάσεις, τις οποίες είχατε πάρει εν θερμώ. Όπως και να χει, η συγνώμη είναι του Θεού. «Τώρα επιστρέφω πιο τρελός για σένα» μπορεί να ακούσετε από το τηλέφωνο. Στα εργασιακά, πιθανόν να δεχτείτε επίθεση από τρίτους, με αιτία όχι την απόδοση αλλά τη συμπεριφορά σας.

ΔίδυμοιΣήμερα, προσπαθήστε να ελέγξετε το λόγια σας, γιατί μάλλον μοιράζετε επιταγές …χωρίς αντίκρισμα. Στα οικογενειακά ζητήματα, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να «βάλετε πλάτη» τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συντροφιάς. Μάλλον έχετε γίνει ακριβοθώρητοι για τους δικούς σας. Αποφύγετε να απαντήσετε στις οποιαδήποτε προτάσεις. Πρώτα σκεφτείτε και πάρτε το χρόνο σας.

ΚαρκίνοςΕπικοινωνιακά, σήμερα, η μέρα θα είναι ψιλό – waterloo. Για αυτό, από το να μιλάτε είναι καλύτερα …να μασάτε. Ζητήματα αισθητικής και ομορφιάς δεν ευνοούνται. Ασφαλώς, αν επιχειρήσετε τέτοιες αλλαγές, θα διεκδικήσετε συμμετοχή στα casting για τους fantastic 4. Προσοχή, στα έξοδα διότι έσοδα ..ΔΕΝ.

ΛέωνΣήμερα, έχετε δυσκολίες, στο να επικοινωνήσετε normal με άτομα του περιβάλλοντος σας. Η Σελήνη στον 7ο οίκο, ουσιαστικά σας επισημαίνει τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα σας. Προσπαθήστε να κάνετε αυτά που πρέπει διότι όπου υπάρχει δράση, αναπτύσσετε και αντίδραση. Ερωτική τρικλοποδιά από το παρελθόν.

ΠαρθένοςΗ σημερινή μέρα είναι καθοριστική, ίσως και οριακή για τις εργασιακές σας σχέσεις. Στα αισθηματικά σας κάποια λόγια τρίτων πιθανόν να αποτελέσουν το θέμα της ημέρας. Δεν χρειάζεται να το ψάχνετε γιατί είναι μάλλον παραμύθι, μιας και κάποιοι «καλοθελητές» σας έχουν βάλει στο στόχαστρο.

ΖυγόςΣήμερα η Σελήνη είναι ένα ισχυρό παυσίπονο στα «χτυπήματα» του τελευταίου διημέρου. Μπορείτε να κάνετε πράγματα, που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα, αρκεί να μη βλάψουν τη τσέπη σας. Στα αισθηματικά η Αφροδίτη με την όπισθεν στο ζώδιο σας, στέλνει vibes επαφών και επανασυνδέσεων. Ίσως, πονάτε άλλα δεν αποκλείεται να βρεθείτε να τραγουδάτε « ακόμα μια… φορά πλήγωσε με».

ΣκορπιόςΗ μέρα ξεκινά με κάποιες αναίτιες (τις περισσότερες φορές) φιλονικίες. Στα ερωτικά, επίσης μια από τα ίδια μας και η κατάσταση θυμίζει λιγάκι σκόνη και θρύψαλα . Μέσα από το φιλικό περιβάλλον, ίσως κάποιες διαφωνίες ψάχνουν τον λύτη συναισθηματικών προβλημάτων. Here you are. Άντε και με εκπομπή μαζί με την Τένια Μακρή.

ΤοξότηςΣήμερα πετάτε φλόγες. Αν ήταν και οι τσέπες σας σε πιο καλή κατάσταση… Όμως μην το βάζετε κάτω. Ως παιδιά του Δία, είτε θα βρείτε τη λύση είτε θα εμφανιστεί μόνη της. Αποφύγετε βαρύγδουπες συζητήσεις με νόημα, όπως και εξόδους με καγκούργια. Πείτε πως θα δείτε Πρετεντέρη (και θα σας …πιστέψουν).

ΑιγόκερωςΠροσπαθήστε τα ζητήματα εργασιακής ρουτίνας, να μείνουν στην εξώπορτα. Ετοιμαστείτε για Σ/Κ εκδρομή, να περάσετε όμορφα με τη σχέση σας. Κρήτη – Κέρκυρα και Νιο. Αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον αφιερώστε χρόνο για μια βόλτα και καλό φαγητό με το ταίρι σας και όχι με το λογιστή.

ΥδροχόοςΗ Σελήνη στο ζώδιο σας, Wow!! Βγείτε έξω και κάντε τις τρέλες σας με το γνώριμο αντικομφορμιστικό σας τρόπο. Δεν έχει η κόλαση φωτιές, δεν έχει αύριο το χτες. Δώστε τα όλα! Γιατί καλή η εργασία αλλά εσείς είσαστε φτιαγμένοι από άλλη πάστα. Δώστε θετική ψήφο στην καλή παρέα και αφήστε τη μοναξιά να τη φάει η μαρμάγκα.

ΙχθείςΗ Σελήνη στον Υδροχόο στον 12ο ηλιακό σας οίκο έρχεται να σας φέρει προ των ευθυνών σας. Μη νομίζετε λοιπόν πως θα βρείτε την ηρεμία σας, γιατί πέρα από τις δικές σας ανησυχίες θα έχετε να κατευνάσετε και αυτές των υποψήφιων «Μαυρογιαλούρων». Από την άλλη, το συναίσθημα ζητά να τα σβήσετε όλα και να ξεκινήσετε από την αρχή.  

Γενικό προφίλ
Με τη Σελήνη στον Υδροχόο «η ζωή είναι ωραία …χαλαρά» by Πάζης. Οι πρωινές ώρες επικοινωνιακά μπορούν να είναι φανταστικές. Θα πρέπει, όμως, να προσέξετε τι θα υποσχεθείτε, διότι μη τάξετε σε άγιο κερί και σε καψούρη βόλτα! Οι αντοχές σήμερα είναι πολύ up. Άλλωστε, τι θέλει ο άνθρωπος για να περάσει όμορφα; Αγάπη, φροντίδα και λεφτά. Τα δύο πρώτα παίζουν και μάλιστα καλά. Τώρα για τα λεφτά μάλλον ας το ξεχάσουμε.

Κριός
Η σημερινή μέρα, είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Στα επαγγελματικά, ίσως σε κάποιους που σας περιμένουν στη γωνία, να δώσετε αποστομωτική απάντηση. Επιπλέον, είσαστε σαν την παλιά σειρά της TV «ο Parker Lewis, δεν χάνει ποτέ». Στα αισθηματικά, ίσως κάποια κλήση (όχι της τροχαίας) έρθει να σας τονώσει το ηθικό και τη διάθεση.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα, πιθανόν να σας κάνει να «ξαναδείτε» κάποιες αποφάσεις, τις οποίες είχατε πάρει εν θερμώ. Όπως και να χει, η συγνώμη είναι του Θεού. «Τώρα επιστρέφω πιο τρελός για σένα» μπορεί να ακούσετε από το τηλέφωνο. Στα εργασιακά, πιθανόν να δεχτείτε επίθεση από τρίτους, με αιτία όχι την απόδοση αλλά τη συμπεριφορά σας.

Δίδυμοι
Σήμερα, προσπαθήστε να ελέγξετε το λόγια σας, γιατί μάλλον μοιράζετε επιταγές …χωρίς αντίκρισμα. Στα οικογενειακά ζητήματα, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να «βάλετε πλάτη» τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συντροφιάς. Μάλλον έχετε γίνει ακριβοθώρητοι για τους δικούς σας. Αποφύγετε να απαντήσετε στις οποιαδήποτε προτάσεις. Πρώτα σκεφτείτε και πάρτε το χρόνο σας.

Καρκίνος
Επικοινωνιακά, σήμερα, η μέρα θα είναι ψιλό – waterloo. Για αυτό, από το να μιλάτε είναι καλύτερα …να μασάτε. Ζητήματα αισθητικής και ομορφιάς δεν ευνοούνται. Ασφαλώς, αν επιχειρήσετε τέτοιες αλλαγές, θα διεκδικήσετε συμμετοχή στα casting για τους fantastic 4. Προσοχή, στα έξοδα διότι έσοδα ..ΔΕΝ.

Λέων
Σήμερα, έχετε δυσκολίες, στο να επικοινωνήσετε normal με άτομα του περιβάλλοντος σας. Η Σελήνη στον 7ο οίκο, ουσιαστικά σας επισημαίνει τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα σας. Προσπαθήστε να κάνετε αυτά που πρέπει διότι όπου υπάρχει δράση, αναπτύσσετε και αντίδραση. Ερωτική τρικλοποδιά από το παρελθόν.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα είναι καθοριστική, ίσως και οριακή για τις εργασιακές σας σχέσεις. Στα αισθηματικά σας κάποια λόγια τρίτων πιθανόν να αποτελέσουν το θέμα της ημέρας. Δεν χρειάζεται να το ψάχνετε γιατί είναι μάλλον παραμύθι, μιας και κάποιοι «καλοθελητές» σας έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Ζυγός
Σήμερα η Σελήνη είναι ένα ισχυρό παυσίπονο στα «χτυπήματα» του τελευταίου διημέρου. Μπορείτε να κάνετε πράγματα, που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα, αρκεί να μη βλάψουν τη τσέπη σας. Στα αισθηματικά η Αφροδίτη με την όπισθεν στο ζώδιο σας, στέλνει vibes επαφών και επανασυνδέσεων. Ίσως, πονάτε άλλα δεν αποκλείεται να βρεθείτε να τραγουδάτε « ακόμα μια… φορά πλήγωσε με».

Σκορπιός
Η μέρα ξεκινά με κάποιες αναίτιες (τις περισσότερες φορές) φιλονικίες. Στα ερωτικά, επίσης μια από τα ίδια μας και η κατάσταση θυμίζει λιγάκι σκόνη και θρύψαλα . Μέσα από το φιλικό περιβάλλον, ίσως κάποιες διαφωνίες ψάχνουν τον λύτη συναισθηματικών προβλημάτων. Here you are. Άντε και με εκπομπή μαζί με την Τένια Μακρή.

Τοξότης
Σήμερα πετάτε φλόγες. Αν ήταν και οι τσέπες σας σε πιο καλή κατάσταση… Όμως μην το βάζετε κάτω. Ως παιδιά του Δία, είτε θα βρείτε τη λύση είτε θα εμφανιστεί μόνη της. Αποφύγετε βαρύγδουπες συζητήσεις με νόημα, όπως και εξόδους με καγκούργια. Πείτε πως θα δείτε Πρετεντέρη (και θα σας …πιστέψουν).

Αιγόκερως
Προσπαθήστε τα ζητήματα εργασιακής ρουτίνας, να μείνουν στην εξώπορτα. Ετοιμαστείτε για Σ/Κ εκδρομή, να περάσετε όμορφα με τη σχέση σας. Κρήτη – Κέρκυρα και Νιο. Αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον αφιερώστε χρόνο για μια βόλτα και καλό φαγητό με το ταίρι σας και όχι με το λογιστή.

Υδροχόος
Η Σελήνη στο ζώδιο σας, Wow!! Βγείτε έξω και κάντε τις τρέλες σας με το γνώριμο αντικομφορμιστικό σας τρόπο. Δεν έχει η κόλαση φωτιές, δεν έχει αύριο το χτες. Δώστε τα όλα! Γιατί καλή η εργασία αλλά εσείς είσαστε φτιαγμένοι από άλλη πάστα. Δώστε θετική ψήφο στην καλή παρέα και αφήστε τη μοναξιά να τη φάει η μαρμάγκα.

Ιχθείς
Η Σελήνη στον Υδροχόο στον 12ο ηλιακό σας οίκο έρχεται να σας φέρει προ των ευθυνών σας. Μη νομίζετε λοιπόν πως θα βρείτε την ηρεμία σας, γιατί πέρα από τις δικές σας ανησυχίες θα έχετε να κατευνάσετε και αυτές των υποψήφιων «Μαυρογιαλούρων». Από την άλλη, το συναίσθημα ζητά να τα σβήσετε όλα και να ξεκινήσετε από την αρχή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved