Ζήτησε συγγνώμη ο Μουρίνιο
G-Sports

Ζήτησε συγγνώμη ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μιλώντας στο ραδιόφωνο "Cadena Ser" ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στο διαιτητή της αναμέτρησης Ρεάλ – Μούρθια, αφήνοντας όμως και πάλι αιχμές για τον τρόπο που σφύριξε.


«Στο Μπερναμπέου έρχεται πάντα ο γιος μου και στο δρόμο προς το σπίτι μετά τα παιχνίδια κουβεντιάζουμε. Αναφορικά με την αποβολή του είπα την αλήθεια.
Πριν του μιλήσω για τη δεύτερη κάρτα του αφηγήθηκα πως φτάσαμε στην πρώτη, όπου την αντίκρυσα επειδή απλούστατα είπα στον διαιτητή ότι οι δύο ομάδες είναι ίδιες, ότι έπρεπε να σφυρίξει ξεχνώντας ποιος είναι ο πιο δυνατός.
Η δεύτερη κάρτα ήταν πάρα πολύ σωστή, δεν υπάρχει αμφιβολία. Την επόμενη φορά που συναντήσω τον διαιτητή, θα του ζητήσω συγγνώμη», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "μερένγκες", για να προσθέσει: «Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από στιγμές στις οποίες χάνεται ο έλεγχος όμως με τη Μούρθια τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Εμένα μου φαινόταν ένα παιχνίδι που ο διαιτητής θα μπορούσε να ελέγξει καθημένος σε μία μία καρέκλα στο κέντρο του γηπέδου.
Αντίθετα έδειξε 10 κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες σε ένα ματς χωρίς ιστορία. Με αυτό το δεδομένο, παραδέχομαι τα λάθη μου, ήταν σωστή η δεύτερη κάρτα και όταν δω τον διαιτητή θα του ζητήσω συγγνώμη».
Ο Μουρίνιο εξέφρασε την αντίθεσή του για το γεγονός ότι το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα ορίστηκε για τη Δευτέρα.
"Το ήξερα εδώ και καιρό. Δεν είμαι ανόητος και δεν αλλάζει τίποτα. Το ήξερα επειδή γνωρίζω ποιος ελέγχει τις καταστάσεις.
Η Μπαρτσελόνα δεν ήθελε Σάββατο επειδή παίζει Τετάρτη Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι το Clasico μετατέθηκε για τη Δευτέρα", τόνισε χαρακτηριστικά.
Τέλος κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση του Γκουαρντιόλα, ο οποίος επεσήμανε ότι θα μιλήσει για τον Μουρίνιο μόνο όταν το επιθυμεί ο ίδιος:
«Θα πρέπει να κάνει αυτό που του λέει το ένστικτό του. Ίσως να μην έχει ανάγκη να μιλήσει για τον Μουρίνιο επειδή μερικοί από τους παίκτες του το κάνουν κάθε μέρα. Στη Μαδρίτη γίνεται το αντίθετο: οι παίκτες δεν μιλούν για τη Μπαρτσελόνα και εγώ το κάνω».
Πηγή: newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/sports/story/zitise-suggnomi-o-mourinio

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved