Οι γυναίκες της ζωής των νέων δημάρχων!
G-Politics

Οι γυναίκες της ζωής των νέων δημάρχων!

Καμίνης, Μπουτάρης, Μιχαλολιάκος, Δημαράς, είναι οι νέοι αυτοδιοικητικοί "άρχοντες" σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Πάτρα, αντίστοιχα!

Το newsbomb.gr σας παρουσιάζει σήμερα την οικογενειακή κατάσταση των ανδρών, οι οποίοι για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι στο "τιμόνι" των τεσσάρων μεγάλων Δήμων της χώρας!

Ο 56χρονος Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων, είναι παντρεμένος με τη γοητευτική Αδαμαντία Αναγνώστου, Διαμάντω, για τους φίλους της, η οποία συνδυάζει άψογα την πανεπιστημιακή καριέρα με την οικογένεια! Λέκτορα του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και παράλληλα μητέρα δύο κοριτσιών, της Μαρκέλας-Κατερίνας 4,5 ετών και της μόλις 5 μηνών Αγγελικής, η κ. Αναγνώστου στηρίζει διακριτικά και πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας των σύζυγό της!

Ο 68χρονος Γιάννης Μπουτάρης, νέος δήμαρχος Θεσ/νίκης, ήταν παντρεμένος με την αείμνηστη Αθηνά Μιχαήλ. Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά τον Στέλιο, τη Φανή και τον Μιχάλη και έξι εγγόνια, σε μια ζωή γεμάτη ανατροπές! Κάποια στιγμή, πήραν την απόφαση να χωρίσουν και προχώρησαν κανονικά σε έκδοση διαζυγίου. ‘Οπως όμως αποδείχτηκε, δεν μπορούσαν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον κι έτσι σύντομα ξανάσμιξαν χωρίς ποτέ να ξαναπαντρευτούν.

Ο 58χρονος Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήμαρχος Πειραιά, είναι το ένατο από τα ένδεκα παιδιά μιας αγροτικής οικογένειας από τα Kορογονιάνικα της Μάνης. Είναι παντρεμένος εδώ και 33 χρόνια με την Κατερίνα Τζάνου, καθηγήτρια γαλλικών και έχουν μία κόρη, τη Φιλιώ-Νόρα και δύο εγγονούς, τον Γιάννη και τον Βασίλη. Στον Πειραιά όλοι μιλούν για μία δυναμική γυναίκα, η οποία στηρίζει την οικογένειά της στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα!

Ο 64χρονος Γιάννης Δημαράς, ο "αντάρτης" που εξελέγη δήμαρχος στην Πάτρα (τόπο καταγωγής των Παπανδρέου!) είναι όπως όλοι λένε ένας άνθρωπος που μισεί τους συμβιβασμούς! ‘Ισως αυτό να είναι και το μυστικό της σχέσης του με την Ιταλίδα φιλόλογο Μαριλένα Πεζερίκο. Ενα ζευγάρι που μοιράζεται εδώ και 40 χρόνια χαρές και λύπες, με την ίδια δύναμη και πάθος που είχαν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους! Στην Πάτρα, όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι η κ.Πεζερίκο αποτελεί το "απόλυτο άλλο μισό" του κ.Δημαρά!

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/politiki/story/oi-gunaikes-tis-zois-ton-neon-dimarxon

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved