Βασίλης Καλίδης: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του!
Showbiz

Βασίλης Καλίδης: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του!

Η απουσία του από το τηλεοπτικό πλατό πυροδότησε φήμες που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Ο λόγος για τον chef Βασίλη Καλίδη από το «Πρωινό mou» του Μega, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες απέχει από την εκπομπή, κάτι που έχει κάνει πολλούς να υποστηρίζουν ότι περνάει μια μεγάλη περιπέτεια... Ο ίδιος ξεκαθαρίζει το θολό τοπίο.

«Πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής "Food & the City" αντιμετώπισα πρόβλημα. Κάναμε γύρισμα για πολλές ώρες σε έναν κλειστό χώρο, συναυλιακό, με πολύ δυνατό κλιματισμό. Προφανώς αυτή η κατάσταση με επηρέασε και το αποτέλεσμα ήταν να περνάω τώρα βαριά ψύξη» λέει ο Βασίλης Καλίδης και συνεχίζει: «Την επόμενη μέρα το πρωί ξυπνώντας διαπίστωσα ότι υπήρχε μια μικρή "παράλυση" στο πρόσωπό μου, κάτι που κατέστησε αδύνατη την παρουσία μου στην εκπομπή. Ευτυχώς, με τη συμπαράσταση του καναλιού, των συνεργατών μου στην εκπομπή και του οικογενειακού μου κύκλου ξεκουράζομαι και απολαμβάνω λίγες μέρες διακοπών μέχρι να αναρρώσω. Βρίσκομαι στο εξοχικό μου, στη Χαλκιδική, και χαίρομαι τις ηλιόλουστες μέρες».

Οπως δηλώνει ο Βασίλης Καλίδης στην «Espresso», πολύ σύντομα θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό με σούπερ συνταγές. «Σε λίγες ημέρες θα είμαι ξανά στην εκπομπή, με υπέροχες συνταγές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved