Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 22/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 22/11

Γενικό προφίλΓλύκες καλημέρες, άστρο – προσωπάκια μου. Η μέρα, ξεκινά με Σελήνη στους Διδύμους, πράγμα, που σημαίνει «θέλω τρέλα, θέλω πράγματα ανεβασμένα». Ο Ήλιος φεύγει από τα Πλουτώνια βάθη και πάθη του Σκορπιού και μπαίνει σφαίρα (ή μάλλον βέλος) στη φαρέτρα του Τοξότη. Δηλαδή, fly on your way like an eagle, fly as high as the sun. Σήμερα, απολαύστε το δώρο του ...μη λακωνίζειν και φιλοσοφείν του Τοξότη.

ΚριόςΜια μέρα, να την πιείτε στο ποτήρι και που αξίζει να τρέξετε λίγο παραπάνω. Νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχετε ράμματα για πολλές γούνες. Τα επιχειρήματα επεκτείνονται αναλόγως και στα αισθηματικά, όπου εσείς κόβετε κι εσείς μοιράζετε τα φύλλα. Να μην πω ότι είναι και σημαδεμένα...

ΤαύροςΗ Σελήνη στους Διδύμους και στο δεύτερο Ηλιακό σας οίκο σας κάνει να θέλετε να ξοδέψετε, μα το μεν πνεύμα πολύ πρόθυμο αλλά το δε πορτοφόλι άδειο. Τα high- λίκια δε συμφέρουν όταν σου λείπουν 99 cents για να κάνεις ολόκληρο ευρώ. Τα χρήματα δεν κάνουν την ευτυχία, λένε οι άλλοι έντεκα υπολειπόμενοι του ζωδιακού, εσείς;

ΔίδυμοιΗ Σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει να είσαστε το επικοινωνιακό άχαστο του ζωδιακού. Η είσοδος του Ηλίου στον 7ο οίκο, που επίσης έχετε Ερμή και Άρη, θα βοηθήσει να λυθούν οι παλιές παρεξηγήσεις, για να έρθουν οι ...νεώτερες. Σήμερα, χρειάζεται εργασιακή εγρήγορση, γιατί θα υπάρχει ένα κλίμα χαλαρότητας.

ΚαρκίνοςΗ Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, δεν λειτουργεί και τόσο άσχημα, αν εξαιρέσει κανείς πως για μπαταρία στο κινητό σας, θέλετε πυρηνικό αντιδραστήρα, για να αντέξετε. Η ανασφάλεια, βγαίνει στο τηλέφωνο και όταν έρθει η λυπητερή του λογαριασμού, τότε το ξαναβλέπουμε. Σε γενικές γραμμές, συναισθηματικά κινείστε σε φυσιολογικά επίπεδα, γρίνια, ανασφάλεια και «δώσε μου εξηγήσεις».

ΛέωνΣήμερα, το μυαλό σας ανεβάζει στροφές σαν Laborghini Murcielago στην autostrada. Δείχνετε φοβερή διάθεση, όλοι κρέμονται από σας (yeah!) και τα χειροκροτήματα πέφτουν βροχή. Η ευτυχία, δεν χαλιέται με τίποτα, αρκεί και εσείς από μεριά σας, να κάνετε αυτά, που έχετε υποσχεθεί.

ΠαρθένοςΗ προσπάθεια σας είναι αξιέπαινη αλλά σήμερα, έχετε το ίδιο κάρμα με την Πόλη, επί Μωάμεθ του Πορθητή. Βάλλεστε από παντού και χρειάζεστε μια έξυπνη όσο και ευέλικτη στρατηγική. Μη κάνετε το χατίρι τους άλλους, να σας δουν να σπάτε. Λυγίστε στον άνεμο, όπως η καλαμιά.

Ζυγός

Πάτε καλά και δυνατά. Η ερωτική ζωή στο φουλ ενώ η Σελήνη κάνει καλό επικοινωνιακό παιχνίδι. Επιπλέον, ο Ήλιος εισέρχεται στο 3ο σας οίκο και σας προσδίδει άνεση και κύρος. Με όλα αυτά, για να χάσετε πρέπει να κάνετε χαρακίρι με οδοντογλυφίδα.

ΣκορπιόςΟ Ήλιος μπαίνει στο 2ο οίκο σας και η Σελήνη στον 8ο , οπότε χρειάζεται προσοχή, διότι δεν αποκλείεται, να σας ζητηθούν χρήματα που εκ των πραγμάτων πρέπει, να τα δώσετε. Νιώθετε, πως πιέζεστε άλλα ουσιαστικά πληρώνετε τις φρούδες ελπίδες, που δίνατε σε κάποιους.

ΤοξότηςΟ Ήλιος στον 1ο οίκο, σας προτρέπει να βάλετε επί τάπητος τα θέματα, που σας απασχολούν. Μόνο που η σύνοδος Ερμή – Άρη σας ωθεί να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Στα αισθηματικά, ίσως πρέπει να δείξετε και τις δικές σας ανάγκες. Τηλεφωνήματα και επισκέψεις μπορούν, να σας αναστατώσουν ευχάριστα.

ΑιγόκερωςΗ σημερινή μέρα, σας καλεί να δώσετε έμφαση στα εργασιακά σας, μιας και ένα ξαφνικό ντου θα αποκαλύψει πολλά και ίσως σας βοηθήσει να βγάλετε λαβράκι. Λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια. Η είσοδος του Ηλίου στο 12ο οίκο, σας καλεί να είσαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας αλλά να έχετε μάτια και στην πλάτη.

ΥδροχόοςΑν γινόντουσαν σήμερα εκλογές, θα ήσασταν φαβορί. Διευθετήστε εργασίες, που δεν εξαρτώνται από τα δικά σας χέρια αλλά πρέπει να γίνουν. Στα αισθηματικά, μπορείτε να περιμένετε καλύτερες στιγμές, ενώ στα οικονομικά, αν τα βρείτε σκούρα στηριχτείτε στην εχεμύθεια και στη βοήθεια φίλων.

ΙχθύεςΜε τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ήλιο στον Τοξότη είναι μια μέρα , αυτό, που λέμε, «άδικα σε λεηλάτησαν καρδιά μου, οι τόσες σου οι αγάπες και έγινες χαμένη πολιτεία, που δεν έχει πια διαβάτες». Σήμερα, λουφάξτε, γιατί συναισθηματικά, στην προσπάθεια σας να κερδίσετε κάτι , θα φάτε φρίκη, που δεν την υπολογίζατε.  

Γενικό προφίλ
Γλύκες καλημέρες, άστρο – προσωπάκια μου. Η μέρα, ξεκινά με Σελήνη στους Διδύμους, πράγμα, που σημαίνει «θέλω τρέλα, θέλω πράγματα ανεβασμένα». Ο Ήλιος φεύγει από τα Πλουτώνια βάθη και πάθη του Σκορπιού και μπαίνει σφαίρα (ή μάλλον βέλος) στη φαρέτρα του Τοξότη. Δηλαδή, fly on your way like an eagle, fly as high as the sun. Σήμερα, απολαύστε το δώρο του ...μη λακωνίζειν και φιλοσοφείν του Τοξότη.

Κριός
Μια μέρα, να την πιείτε στο ποτήρι και που αξίζει να τρέξετε λίγο παραπάνω. Νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχετε ράμματα για πολλές γούνες. Τα επιχειρήματα επεκτείνονται αναλόγως και στα αισθηματικά, όπου εσείς κόβετε κι εσείς μοιράζετε τα φύλλα. Να μην πω ότι είναι και σημαδεμένα...

Ταύρος
Η Σελήνη στους Διδύμους και στο δεύτερο Ηλιακό σας οίκο σας κάνει να θέλετε να ξοδέψετε, μα το μεν πνεύμα πολύ πρόθυμο αλλά το δε πορτοφόλι άδειο. Τα high- λίκια δε συμφέρουν όταν σου λείπουν 99 cents για να κάνεις ολόκληρο ευρώ. Τα χρήματα δεν κάνουν την ευτυχία, λένε οι άλλοι έντεκα υπολειπόμενοι του ζωδιακού, εσείς;

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει να είσαστε το επικοινωνιακό άχαστο του ζωδιακού. Η είσοδος του Ηλίου στον 7ο οίκο, που επίσης έχετε Ερμή και Άρη, θα βοηθήσει να λυθούν οι παλιές παρεξηγήσεις, για να έρθουν οι ...νεώτερες. Σήμερα, χρειάζεται εργασιακή εγρήγορση, γιατί θα υπάρχει ένα κλίμα χαλαρότητας.

Καρκίνος
Η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, δεν λειτουργεί και τόσο άσχημα, αν εξαιρέσει κανείς πως για μπαταρία στο κινητό σας, θέλετε πυρηνικό αντιδραστήρα, για να αντέξετε. Η ανασφάλεια, βγαίνει στο τηλέφωνο και όταν έρθει η λυπητερή του λογαριασμού, τότε το ξαναβλέπουμε. Σε γενικές γραμμές, συναισθηματικά κινείστε σε φυσιολογικά επίπεδα, γρίνια, ανασφάλεια και «δώσε μου εξηγήσεις».

Λέων
Σήμερα, το μυαλό σας ανεβάζει στροφές σαν Laborghini Murcielago στην autostrada. Δείχνετε φοβερή διάθεση, όλοι κρέμονται από σας (yeah!) και τα χειροκροτήματα πέφτουν βροχή. Η ευτυχία, δεν χαλιέται με τίποτα, αρκεί και εσείς από μεριά σας, να κάνετε αυτά, που έχετε υποσχεθεί.

Παρθένος
Η προσπάθεια σας είναι αξιέπαινη αλλά σήμερα, έχετε το ίδιο κάρμα με την Πόλη, επί Μωάμεθ του Πορθητή. Βάλλεστε από παντού και χρειάζεστε μια έξυπνη όσο και ευέλικτη στρατηγική. Μη κάνετε το χατίρι τους άλλους, να σας δουν να σπάτε. Λυγίστε στον άνεμο, όπως η καλαμιά.

Ζυγός

Πάτε καλά και δυνατά. Η ερωτική ζωή στο φουλ ενώ η Σελήνη κάνει καλό επικοινωνιακό παιχνίδι. Επιπλέον, ο Ήλιος εισέρχεται στο 3ο σας οίκο και σας προσδίδει άνεση και κύρος. Με όλα αυτά, για να χάσετε πρέπει να κάνετε χαρακίρι με οδοντογλυφίδα.

Σκορπιός
Ο Ήλιος μπαίνει στο 2ο οίκο σας και η Σελήνη στον 8ο , οπότε χρειάζεται προσοχή, διότι δεν αποκλείεται, να σας ζητηθούν χρήματα που εκ των πραγμάτων πρέπει, να τα δώσετε. Νιώθετε, πως πιέζεστε άλλα ουσιαστικά πληρώνετε τις φρούδες ελπίδες, που δίνατε σε κάποιους.

Τοξότης
Ο Ήλιος στον 1ο οίκο, σας προτρέπει να βάλετε επί τάπητος τα θέματα, που σας απασχολούν. Μόνο που η σύνοδος Ερμή – Άρη σας ωθεί να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Στα αισθηματικά, ίσως πρέπει να δείξετε και τις δικές σας ανάγκες. Τηλεφωνήματα και επισκέψεις μπορούν, να σας αναστατώσουν ευχάριστα.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα, σας καλεί να δώσετε έμφαση στα εργασιακά σας, μιας και ένα ξαφνικό ντου θα αποκαλύψει πολλά και ίσως σας βοηθήσει να βγάλετε λαβράκι. Λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια. Η είσοδος του Ηλίου στο 12ο οίκο, σας καλεί να είσαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας αλλά να έχετε μάτια και στην πλάτη.

Υδροχόος
Αν γινόντουσαν σήμερα εκλογές, θα ήσασταν φαβορί. Διευθετήστε εργασίες, που δεν εξαρτώνται από τα δικά σας χέρια αλλά πρέπει να γίνουν. Στα αισθηματικά, μπορείτε να περιμένετε καλύτερες στιγμές, ενώ στα οικονομικά, αν τα βρείτε σκούρα στηριχτείτε στην εχεμύθεια και στη βοήθεια φίλων.

Ιχθύες
Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ήλιο στον Τοξότη είναι μια μέρα , αυτό, που λέμε, «άδικα σε λεηλάτησαν καρδιά μου, οι τόσες σου οι αγάπες και έγινες χαμένη πολιτεία, που δεν έχει πια διαβάτες». Σήμερα, λουφάξτε, γιατί συναισθηματικά, στην προσπάθεια σας να κερδίσετε κάτι , θα φάτε φρίκη, που δεν την υπολογίζατε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved