Tο πιο hot αξεσουάρ για τη νέα σεζόν θα βρίσκεται πάντα στην τσάντα σου
Dev

Tο πιο hot αξεσουάρ για τη νέα σεζόν θα βρίσκεται πάντα στην τσάντα σου

Και δεν αναφερόμαστε σε κάποια funky γυαλιά ηλίου ή σε ένα ζευγάρι σοφιστικέ, δερμάτινα γάντια αλλά στο Νέο Σύστημα Θερμαινόμενου Καπνού PULZE & iD.

Σε μία από τι πιο αγαπημένες ταινίες των fashionistas, στο «Ο Διάβολος φορούσε Prada», βλέπουμε την Miranda Priestly (Meryl Streep) να εξηγεί με αρκετά καυστικό τρόπο στη βοηθό της, Αndrea Sachs (Anne Hathaway), πόσο διαφορετικός μπορεί να είναι ένας τόνος του γαλάζιου από έναν άλλον και πώς κάποιες λεπτομέρειες που σε αυτή φαίνονται ασήμαντες μπορούν να καθορίσουν την fashion σκηνή από εποχή σε εποχή. Σε ό,τι αφορά τη μόδα, ο «διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» και σε ό,τι έχει να κάνει με την απόλαυση που αναζητούν οι ενήλικες καπνιστές αυτή όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά αναδεικνύεται πλούσια και αναβαθμισμένη χάρη στο νεό σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE & iD.

Αν θες να καινοτομήσεις με τις off duty εμφανίσεις σου φέτος πρέπει να αποκτήσεις ένα ζευγάρι sneakers με velcro κούμπωμα για old school looks αλλά και μία χαμηλοκάβαλη φόρμα την οποία μπορείς να συνδυάσεις με T-Shirt, πουλόβερ ακόμα και λευκό, φαρδύ πουκάμισο. Αν ο στόχος σου είναι να ανανεώσεις τα πιο corporate σύνολά σου, επένδυσε σε color – blocking συνδυασμούς «ενώνοντας» τα συνηθισμένα χρώματα που φοράς στο γραφείο -δηλαδή το μπλε, το καφέ, το μαύρο και το γκρι- με τις έντονες και παιχνιδιάρικες αποχρώσεις του μοβ, του κυπαρισσί και του μουσταρδί. Επίσης «παίξε» με τα αξεσουάρ και βάλε στη δουλειά chunky κοσμήματα, ζώνες με μικρή αγκράφα και γυαλιά μυωπίας σε τολμηρά σχέδια. Καμιά φορά μπορείς να αλλάξεις όλο σου το look με ασυνήθιστα διακριτικές προσθήκες, όπως μπορείς, ως ενήλικος καπνιστής, να αλλάξεις την γευστική εμπειρία του καπνού με το PULZE, την ασυνήθιστα πρακτική συσκευή θερμαινόμενου καπνού την οποία μπορείς να έχεις μέσα στην τσάντα σου ή στην τσέπη και να χρησιμοποιείς εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε στιγμή.

Το PULZE βγαίνει σε δύο χρώματα, μπρονζέ και ασημί και μπορεί να προσφέρει έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις με μία πλήρη φόρτιση που διαρκεί μόλις 90 λεπτά. Το βάζεις, δηλαδή, το πρωί φορτισμένο μέσα στην tote bag σου και το χρησιμοποιείς όλη την ημέρα χωρίς να ανησυχείς αν θα φτάσει η μπαταρία -θα φτάσει. Μάλιστα, με τη λειτουργία κλειδώματος, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι μήπως η συσκευή ενεργοποιηθεί κατά λάθος κατά τη μεταφορά της.

Το PULZE, όμως, έχει και κάτι ακόμα που το κάνει so hot right now: σου δίνει την επιλογή να διαλέξεις μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης: Standard για έντονη και Eco για πιο διακριτική εμπειρία ενώ ταυτόχρονα ο καθαρισμός της είναι απλός και κατανοητός και οι οδηγίες υπάρχουν τόσο στο ενημερωτικό φυλλάδιο όσο και online μέσω τις υπηρεσίας PULZE Care.

Ένα από τα must have αξεσουάρ της σεζόν είναι και τα baseball hats που θα αναδείξουν κάθε casual εμφάνισή σου δίνοντας ένα urban, cool twist στο στυλ σου. Διαμορφώνουν το χαλαρό, ενδυματολογικό iD σου με τον ίδιο τρόπο που οι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iD διαμορφώνουν μια νέα εμπειρία απόλαυσης, ασυνήθιστα διακριτική με λιγότερη μυρωδιά. Μάλιστα, οι ομοιότητες με τα baseball hats δεν σταματούν εδώ: όπως μπορείς να βρεις το αγαπημένο ανάμεσα σε δεκάδες χρώματα, έτσι και με τις ράβδους καπνού iD, εφόσον είσαι ενήλικος καπνιστής, έχεις επιλογές ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη διάθεσή σου: από την έντονη γεύση του Rich Bronze ή την πιο ήπια του Balanced Blue μέχρι τον αέρα δροσιάς του Ice με τις διακριτικές νότες μέντας ή την πιο έντονη αίσθηση μέντας του Capsule Polar η οποία απελευθερώνεται με ένα κλικ στην ειδική κάψουλα στο φίλτρο.

Τα σωστά αξεσουάρ μετατρέπουν ακόμα και το πιο συνηθισμένο σύνολο σου σε στιλιστική πρόταση ώστε να κάνεις statement με την εμφάνισή σου. Και ένα σύστημα θερμαινόμενου καπνού, το οποίο έρχεται από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff, κάνει τη διαφορά και προσφέρει μια απόλαυση με το δικό της iD που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ό,τι πιο hot, λοιπόν, για τη νέα σεζόν, το στυλ σου και για την κάθε σου μέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved