Θύμα άγριας κακοποίησης η σχεδιάστρια μόδας-Πήγε να κάνει πλαστική και την βίασε ο αναισθησιολόγος
Designers

Θύμα άγριας κακοποίησης η σχεδιάστρια μόδας-Πήγε να κάνει πλαστική και την βίασε ο αναισθησιολόγος

Σχεδιάστρια μόδας πήγε να κάνει μια πλαστική επέμβαση στο στήθος της και καταγγέλλει ότι ο αναισθησιολόγος της, την βίασε αφότου την νάρκωσε.

«Βογκούσα διότι δεν μπορούσα να ουρλιάξω» ανέφερε μεταξύ άλλων η 35χρονη Ερικα Μπίκοβα, η οποία μίλησε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Η σχεδιάστρια μόδας ξύπνησε από την νάρκωση και βρήκε τον αναισθησιολόγο να τη βιάζει. Δεν είχε συνέλθει πλήρως. Είχε τις αισθήσεις της, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο 59χρονος αναισθησιολόγος, Γιούρι Τσέρνικοφ, από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

«Ήθελα να διορθώσω το σχήμα του στήθους μου. Έτρεμα τρελά μετά την επέμβαση και άκουσα μια φωνή να μου λέει: «Κορίτσι, όλα θα πάνε καλά». Μου έκανε πράγματα που ένας γιατρός δεν πρέπει να κάνει και έκανε σχόλια γι' αυτό που μου έκανε... Με βίασε και ήμουν εντελώς αβοήθητη» κατήγγειλε η Μπίκοβα, η οποία μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, κατήγγειλε αμέσως στην αστυνομία όλα όσα έγιναν.

Διαφορετική είναι η εκδοχή των γεγονότων που έδωσε ο Τσέρνικοφ, μιλώντας στο NTV. «Ναι, υπήρξε σεξουαλική επαφή, όμως ότι ήταν συναινετική» είπε και ισχυρίστηκε ότι η σχεδιάστρια κρατούσε τα πόδια της ανοιχτά και δεν προσπάθησε να μιλήσει ή να τον σταματήσει. Υποστήριξε επίσης ότι αργότερα η 35χρονη του ζήτησε χρήματα για να μην τον καταγγείλει για βιασμό.

Πηγή: Espresso

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved