Βρεττός Βρεττάκος: Όλα όσα αποκάλυψε για την συνεργασία του με την Beyonce
Designers

Βρεττός Βρεττάκος: Όλα όσα αποκάλυψε για την συνεργασία του με την Beyonce

Η Beyonce φοράει ρούχα του Βρεττού Βρεττάκου όχι μόνο πάνω στην σκηνή, αλλά και σε άλλες εμφανίσεις της. 

Τα ρούχα του Έλληνα σχεδιαστή της πηγαίνουν, αναδεικνύουν τα δυνατά της σημεία και εκείνη τα έχει λατρέψει.

Πότε ήταν η πρώτη φορά που έντυσες την Beyonce και πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Η πρώτη προσέγγιση έγινε το 2012 μέσω του φίλου και Έλληνα συνεργάτη μου και στιλίστα Διονύση Κολποδίνου, ο οποίος βρισκόταν στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους. Στη συνάντηση που έκανε γνώρισε τυχαία τότε τον στιλίστα της Beyonce, Ty Hunter. Εκείνη την περίοδο είχα παρουσιάσει τη συλλογή μου στην εβδομάδα μόδας στη Μόσχα και είχα πάρει ένα πολύ θετικό feedback σε παγκόσμιο επίπεδο. Ανάμεσα στα πολλά e-mails που δέχτηκα ήταν και η προσέγγιση από ένα showroom από το οποίο εκπροσωπούνταν τότε ο συγκεκριμένος στιλίστας. Να σου πω την αλήθεια, δεν είχα δώσει βάση. Κάποια στιγμή ο Διονύσης μου είπε «το ξέρεις ότι θέλει ρούχα σου ο σολίστας της Beyonce και ότι προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί μας και δεν μας βρίσκει;». Γελάσαμε πολύ! Τελικά τα ρούχα στάλθηκαν και μας απάντησαν πως θέλουν να αναλάβουμε όχι μόνο το ρούχο της Beyonce αλλά και όλη τη θεματική, καθώς και το μπαλέτο και τους χορευτές του tour της»

Πόσα ρούχα σου έχει φορέσει συνολικά μέχρι στιγμής η Beyonce;

«Έχει φορέσει οκτώ δημιουργίες μου. Είναι και ρούχα που έχουν φορεθεί σε ιδιωτικά καλέσματα και εκδηλώσεις. Της πηγαίνουν πολύ και οι τουαλέτες. Όμως τα show off κομμάτια είναι οι κρυστάλλινες φόρμες»

Το fitting πώς γίνεται; Πηγαίνεις εσύ;

«Έχουμε μια πρώτη βάση μέσω των αναλογιών και μετά ταξιδεύουμε για τις πρόβες. Εννοείται πως πηγαίνω κι εγώ. Για την τελευταία εμφάνιση της (το μπρονζέ bodysuit με τα 500.000 κρύσταλλα Swarovski και τα 2.000 κρυστάλλινα κρόσσια από γυάλινο καθρέφτη) κάναμε την πρόβα στην Ευρώπη, που μας εξυπηρετούσε, γιατί δεν πας εύκολα στην Αμερική» εξήγησε στο people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved