Σήλια Κριθαριώτη: Ο σύζυγος της Νίκος Τσάκος απόλαυσε τις δημιουργίες της στο Παρίσι!
Designers

Σήλια Κριθαριώτη: Ο σύζυγος της Νίκος Τσάκος απόλαυσε τις δημιουργίες της στο Παρίσι!

Η Σήλια Κριθαριώτη παρουσίασε τις δημιουργίες της στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και στο πλευρό της βρέθηκε και ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος

Το τσίρκο είναι το μόνο θέαμα που καθώς το παρακολουθείς εισπράττεις την ποιότητα ενός πραγματικά,χαρούμενου ονείρου. Με αυτά τα λόγια του Εrnest Hemingway , τα μο­ντέλα του οίκου καλωσόρισαν τις κυρίες που έφτασαν από Ελλάδα, Λονδίνο και Μονακό για να παρακολουθήσουν το σόου. Οι παρου­σίες στο front row αποδείκνυαν ότι η εμπνευ­σμένη και ταλαντούχα Σήλια δεν φέρεi τυχαία τον τίτλο της αγαπημένης designer της crème de la crème.

Στο πλευρό της Σήλιας Κριθαριώτη βρέθηκε ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος σε ένα ταξίδι αστραπή, καθώς την επόμενη ημέρα πετούσε για Ντάβος. Η οικογένεια και οι άνθρωποι, άλλωστε, που τη στηρίζουν παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Ο σύζυγός της έδειχνε υπερήφανος για τις δημιουργίες του συζύγου της, ενώ τα φωτογραφικά φλας έπεσαν πάνω του, κάτι το οποίο συνέβη και στην πριγκίπισσα του Κατάρ Ράουντα Αλ Θάνι που έφτασε στη γαλλική πρωτεύουσα. Η πριγκίπισσα απόλαυσε το fashion show και ενίσχυσε την γκαρνταρόμπα της με κομμάτια που επέλεξε από την πασαρέλα!

Δείτε φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved