Τα μοντέλα του GNTM φωτογραφήθηκαν για τη νέα κολεξιόν hair accessories  της Ιωάννας Τζάνη
PHOTOS

Τα μοντέλα του GNTM φωτογραφήθηκαν για τη νέα κολεξιόν hair accessories της Ιωάννας Τζάνη

Η Μέγκυ Ντρίο, η Μικαέλα Φωτιάδη και η Ειρήνη Στεριανού φωτογραφήθηκαν για τη νέα καμπάνια της διεθνούς φήμης hair & makeup artist Ιωάννας Τζάνη!

Τα μοντέλα του πολυσυζητημένου reality μόδας “Greece’s Next Top Model” είναι τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για να πρωταγωνιστήσουν στην φωτογράφιση της ολοκαίνουργιας κολεξιόν χειροποίητων hair accessories, της Ιωάννας Τζάνη, με τίτλο “Crystal Angels”. Πρόκειται για μια μοναδική νυφική συλλογή από customade αξεσουάρ με 100% φυσική τρίχα.

Η Ιωάννα Τζάνη για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με τις πρωτότυπες δημιουργίες της κάτω από τις φωτογραφικές οδηγίες του αγαπημένου φωτογράφου Ματθαίου Αλατσατιάνου. Το αποτέλεσμα που δικαίωσε τους πάντες θα παρουσιαστεί σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, μιας και είναι γνωστό ότι η Ιωάννα Τζάνη είναι επίσημο μέλος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Κομμωτικής C.M.C.

Οι επόμενοι σταθμοί της Ιωάννας είναι η συμμετοχή της στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής που θα διεξαχθεί στην Οσάκα της Ιαπωνίας αλλά και το International Hair Festival στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου θα παρουσιάσει το hair show της και θα διατελέσει κριτής.

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY