Ποια διάσημη σχεδιάστρια δε θεωρεί «style icon» την Kate Middleton;
Designers

Ποια διάσημη σχεδιάστρια δε θεωρεί «style icon» την Kate Middleton;

Η νέα Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, είναι πλέον μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες του κόσμου, με τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους να την ακολουθούν κατά πόδας σε ότι κάνει.

Μέσα από τις φωτογραφίες της έχει γίνει το αγαπημένο θέμα συζήτησης ακόμα και στο χώρο της μόδας και από πολλές γυναίκες θεωρείται «style icon». Υπάρχει όμως μια που τολμά να δηλώσει ανοιχτά πως δε θεωρεί σε καμία περίπτωση τη σύζυγο του πρίγκιπα William ως «style icon» ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτό. Ο λόγος για την διάσημη σχεδιάστρια ρούχων Diane von Furstenberg η οποία είναι είδωλο στο χώρο της και δημιουργός του περίφημου «wrap dress».
Σε συνέντευξή της δήλωσε για την Kate « Είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Έχει μία σιγουριά για το ποιά είναι, που δε θα έπρεπε ποτέ να χάσει», είπε η διάσημη σχεδιάστρια και έδωσε και αυτή με τη σειρά της τα εύσημα στη νιόπαντρη Kate. Μάλλον η Diane, την καλοπιάνει, αφού η Δούκισσα εμφανίστηκε με δικιά της δημιουργία, επισκεπτόμενη την Καλιφόρνια αυτό το Σαββατοκύριακο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved