Πάρης Βαλταδόρος: Σπουδαία διάκριση με γεωμετρία και μετάξι...
Designers

Πάρης Βαλταδόρος: Σπουδαία διάκριση με γεωμετρία και μετάξι...

Ο Πάρης Βαλταδόρος ανοίγει τα φτερά του για το εξωτερικό.

Ο Έλληνας σχεδιαστής πριν από λίγο καιρό συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό νέων σχεδιαστών στο Μεξικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα, όπου η κολεξιόν του με τίτλο «Our Atlantis» κατάφερε να αποσπάσει την τέταρτη θέση.

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, ήταν μεγάλη μου χαρά που εκπροσώπησα την Ελλάδα σ' έναν παγκόσμιο διαγωνισμό και κατάφερα να διακριθώ. Παρουσίασα ρούχα βραδινά από την καλοκαιρινή μου κολεξιόν για το φετινό καλοκαίρι. Από ολόκληρη τη συλλογή μου παρουσίασα τρία κομμάτια, τα οποία ήταν ιδιαίτερα γιατί είχαν γεωμετρία σχεδιαστικά, είχαν όγκους, και τα υφάσματα που χρησιμοποίησα ήταν από μετάξι» δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής στην εφημερίδα «Espresso».

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο σχεδιαστής, θεωρεί πολύ σημαντική αυτή τη διάκριση για τη χώρα μας αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει.

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει να δώσει πολλά πράγματα στον χώρο της μόδας. Οι Ελληνες σχεδιαστές δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους. Έχουν πείσμα, ταλέντο και όραμα να φτάσουν πολύ ψηλά. Για να γίνει, όμως, κάτι τέτοιο χρειάζεται και βοήθεια από το κράτος, που δυστυχώς δεν υπάρχει και αναγκαζόμαστε να ψαχτούμε στο εξωτερικό» λέει ο Πάρης Βαλταδόρος.

Ο ίδιος σκέφτεται πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει την Ελλάδα αν βρει μια καλύτερη ευκαιρία στο εξωτερικό.

«Αν μου δοθεί μια καλή ευκαιρία σε ένα μεγάλο ξένο οίκο, θα φύγω την επόμενη μέρα από την Ελλάδα. Έχω κατάστημα στο Κολωνάκι, στη Σκουφά, και παρ' όλο που έχω πολύ προσιτές τιμές τα πράγματα δεν είναι εύκολα, γιατί ο κόσμος έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ελπίζω να ξεπεράσουμε γρήγορα την κρίση και να βοηθήσει ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αλληλεγγύη για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στους δύσκολους καιρούς», λέει χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved