Μιχάλης Ασλάνης: Γιατί πουλάει τα σπίτια του;
Designers

Μιχάλης Ασλάνης: Γιατί πουλάει τα σπίτια του;

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τον Μιχάλη Ασλάνη και το γεγονός ότι πουλάει τις κατοικίες του στην Μύκονο και στον Λυκαβηττό.

Ο σχεδιαστής μίλησε στο Down Town Κύπρου και αποκάλυψε: «Είναι αλήθεια ότι πουλάω το σπίτι στο Λυκαβηττό, γιατί δυσκολευόμουν πάρα πολύ με τις μετακινήσεις μου, επειδή δεν οδηγώ εγώ ο ίδιος και έπρεπε συνεχώς να παίρνω ταξί. Αλλά το σπίτι της Μυκόνου δεν το πουλάω. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Για να καταλάβεις, όταν είχα το ατελιέ μου στο Κολωνάκι, προτού το καταστρέψουν μετά τα γνωστά επεισόδια που έγιναν στην περιοχή πριν από 3 χρόνια, έπαιρνα 4 φορές τη μέρα ταξί για να πάω και να φύγω από το σπίτι μου προς τη δουλειά μου. Ήταν άβολο για μένα όλο αυτό».

Ο Μιχάλης Ασλάνης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει βάλει πωλητήριο, λόγω οικονομικών προβλημάτων: «Όχι. Και ευτυχώς. Αν και περνάω και εγώ οικονομικές δυσκολίες, όπως άλλωστε συμβαίνει πια σε όλες τις δουλειές. Εγώ πάντως, προσωπικά, έχω ρίξει τις τιμές στο 60%, γιατί ο κόσμος δεν αγοράζει πλέον όπως παλιά, έχει αλλάξει πολύ η κίνηση στην αγορά και πρέπει όλοι, με τον τρόπο μας, να βοηθήσουμε τα πράγματα να κινηθούν ξανά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved