Έξαλλοι οι Βρετανοί σχεδιαστές με τη Victoria Beckham
Designers

Έξαλλοι οι Βρετανοί σχεδιαστές με τη Victoria Beckham

Είχε δεν είχε πάλι δημιούργησε θεματάκι η Victoria Beckham στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο.

Βλέπετε η εμφάνισή της με της Spice Girls δεν δημιούργησε τον πανικό που περίμενε η πρώην τραγουδίστρια κι έτσι είπε να «ταράξει» τα νερά ως σχεδιάστρια. Βρήκε λοιπόν τον τρόπο να «τρυπώσει» η Victoria Beckham στους καλύτερους σχεδιαστές και να ντύσει κι εκείνη ένα από τα top models που περπάτησαν στην μεγαλύτερη πασαρέλα που είχε στηθεί για την τελετή.

Naomi Campbell, Kate Moss και άλλα κορυφαία μοντέλα της χώρας έκαναν πασαρέλα με φορέματα των καλύτερων Βρετανών σχεδιαστών μόδας.

Alexander McQueen, Vivienne Westwood, Christopher Kane, Burberry, Erdem, Jonathan Saunders, Stephen Jones και Paul Smith ήταν οι δημιουργοί μεταξύ των οποίων «μπήκε σφήνα» και η Victoria Beckham, η οποία από τραγουδίστρια έγινε σχεδιάστρια, εν έτει 2007!

Η Beckham έντυσε την κόρη του Mick Jagger, Georgia May, που θεωρείται από τα ανερχόμενα μοντέλα της χώρας με ένα χρυσοποίκιλτο φόρεμα.

Έξω φρενών έγιναν οι Βρετανοί σχεδιαστές μόλις ανακάλυψαν την εμπλοκή της Beckham στα χωράφια τους αλλά τι να κάνουν κι εκείνοι όταν ο σύζυγος, David Beckham, είναι φιλαράκι με τον πρίγκιπα William;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved