Δημήτρης Πέτρου: Μιλά για τη συνεργασία του με Βανδή-Ρουβά!
Designers

Δημήτρης Πέτρου: Μιλά για τη συνεργασία του με Βανδή-Ρουβά!

Τι κοινό έχουν ο Σάκης Ρουβάς και η Δέσποινα Βανδή; Η απάντηση είναι η προτίμηση και η εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Δημήτρη Πέτρου για ορισμένες από τις σημαντικότερες εμφανίσεις τους επί σκηνή.

Στα πρόσφατα MAD Video Music Awards ο Σάκης Ρουβάς και η Δέσποινα Βανδή επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες του για την on stage εμφάνισή τους. Ο ίδιος λέει για αυτή τη συνεργασία στηνEspresso:

«Άριστη! Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά με τους συγκεκριμένους. Δεν είναι τυχαία η πορεία τους τόσα χρόνια. Ο επαγγελματισμός και η προσήλωσή τους σε αυτό που κάνουν με εντυπωσιάζουν κάθε φορά που δουλεύω μαζί τους. Με τον Σάκη έχουμε μια σταθερή συνεργασία μετά την περσινή εμφάνισή του στα MAD Video Music Awards, στις εμφανίσεις του σε σχήματα όπως στο «Αθηνών Αρένα», το «Θάλασσα» και το «Πολιτεία» στη Θεσσαλονίκη, σε συναυλίες του αλλά και στο διαφημιστικό γνωστής μπίρας που έπαιξε πρόσφατα. Φέτος δουλέψαμε ξανά μαζί τα ρούχα του για το live του στα βραβεία. Η Δέσποινα επίσης είχε διαλέξει πριν από χρόνια να φορέσει ένα φόρεμά μου από την πρώτη συλλογή μου στο red carpet της διοργάνωσης, έχει βάλει αρκετές φορές ρούχα μου σε διαφορετικές περιστάσεις και φέτος στα βραβεία ξεκινήσαμε να κάνουμε ένα απόλυτα καλοκαιρινό χειροποίητο πλεκτό φόρεμα από νήμα και μεταξωτή ζορζέτα, αέρινο και minimal, όπως ακριβώς ζητούσαν οι ανάγκες της εμφάνισής της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved