Νικόλας: «Όταν αντιλήφθηκα ότι άρχισε η κατηφόρα προτίμησα να σταματήσω και να δώσω ένα τέλος αξιοπρεπέστατο στην καριέρα μου»
Designers

Νικόλας: «Όταν αντιλήφθηκα ότι άρχισε η κατηφόρα προτίμησα να σταματήσω και να δώσω ένα τέλος αξιοπρεπέστατο στην καριέρα μου»

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής, Νικόλας αποφάσισε να αφήσει πίσω του τον χώρο της μόδας και να ανοίξει το δικό του αρτοποιείο.

«Τα δυο τελευταία χρόνια υπήρχε πολλή μιζέρια στον χώρο της μόδας. Δεν μπορούσα να ρίξω νερό στο κρασί μου για τα υλικά που χρησιμοποιούσα. Όλοι ζητούσαν πολύ μικρά κόστη. Όλο αυτό το κλίμα μου έκοβε τα φτερά. Όταν αντιλήφθηκα ότι άρχισε η κατηφόρα προτίμησα να σταματήσω και να δώσω ένα τέλος αξιοπρεπέστατο στην καριέρα μου. Ήθελα να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό αλλά να έχει ένα κοινό με την μόδα: την προσωπική επαφή με τον κόσμο. Την ιδέα για το πρατήριο άρτου μου την έδωσε ένας φίλος. Η αλήθεια είναι ότι τώρα απευθύνομαι σε διαφορερικό κοινό όμως οι πελάτισσές μου από το ατελιέ έχουν έρθει πολλές φορές στον φούρνο παρότι το μαγαζί είναι μακριά από το κέντρο. Προτίμησα να γυρίσω στην γειτονιά όπου μεγάλωσα. Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ. Ξυπνάω νωρίς το πρωί και δουλεύω πολλές ώρες. Θέλω να κάνω μια ήρεμη ζωή και να έχω καλές σχέσεις με 10-20 άτομα, δεν με ελκύουν πλέον οι ψεύτικες γνωριμίες» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved