Η σοκαριστική περιγραφή του Γιώργου Κουτούλια: «Είδα τον Μιχάλη νεκρό»
Designers

Η σοκαριστική περιγραφή του Γιώργου Κουτούλια: «Είδα τον Μιχάλη νεκρό»

Ο Γιώργος Κουτούλιας ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τον Μιχάλη Ασλάνη την Κυριακή το βράδυ.

Από τότε δεν απαντούσε στις κλήσεις των φίλων και συνεργατών του με αποτέλεσμα ν' ανησυχήσουν και σήμερα το μεσημέρι η υπεύθυνη του καταστήματός του να πάει στο σπίτι του σχεδιαστή με κλειδαρά.

Αμέσως, ειδοποιήθηκαν κάποιοι στενοί φίλοι του Μιχάλη Ασλάνη, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Κουτούλιας. «Μιλήσαμε τελευταία φορά την Κυριακή και τον άκουσα μια χαρά. Συζητήσαμε για το show που θα έκανε στις 18 Οκτωβρίου», δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και συνέχισε: «Ναι είμαι εδώ στο διαμέρισμά του. Είμαστε όλοι εδώ και περιμένουμε τον ιατροδικαστή».


- Εσείς τον είδατε;
«Ναι. Είναι τον έχουν ακόμα εδώ. Όταν μπήκαμε στο σπίτι είδαμε διάφορα χαρτιά, πεσμένες καρέκλες και τον Μιχάλη στο κρεβάτι του και είχε λίγο αίμα στην μύτη».

Ο Γιώργος Κουτούλιας είναι σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του σχεδιαστή, αφού όπως μας αποκάλυψε την Κυριακή που μίλησαν για τις λεπτομέρειες του show του για τα 40 χρόνια της καριέρας του και έδειχνε χαρούμενος και καθόλου προβληματισμένος. «Προσπαθούσε να ορθοποδήσει γι' αυτό είχε φύγει από το 4όροφο κτήριο στου Ψυρρή και ήρθε στο Κολωνάκι στο 2όροφο για να έχει λιγότερο έξοδα». Όπως μας είπε ο Γιώργος Κουτούλιας η αστυνομία δεν έχει καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα και περιμένουν τον ιατροδικαστή για να γίνει η νεκροψία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved